Carrièremogelijkheden

Van bouwbedrijven tot adviesbureaus en zelfs banken, overal leveren civiel ingenieurs hun bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De kans dat je snel na je opleiding een baan vindt, is ook in turbulente tijden groot. Natuurlijk kun je ook doorstuderen of een wetenschappelijke carrière als onderzoeker beginnen.

 

Bekijk en lees de verhalen van afgestudeerde civielers.

Marinus Aalberts

Klimaatverandering zorgt voor een hoop nieuwe uitdagingen voor de volgende generaties om ons land te beschermen tegen overstromingen. Deze dijk zorgt ervoor dat 2 miljoen mensen veilig zijn de komende jaren. Dat is het belang van ons werk.

Marinus Aalberts, Head of Office, Witteveen+Bos

Adri√ęnne van der Sar

Civiel ingenieurs ontwerpen, verbeteren en beschermen onze leefomgeving. We helpen deze zo vorm te geven dat de wereld een plek wordt waar we van het leven kunnen genieten.

Adri√ęnne van der Sar, Task Manager- North Sea, Rijkswaterstaat Water, Transport and Environment

Jaap van Thiel de Vries

Civiel ingenieurs zijn cruciaal voor onze toekomst, omdat we vorm geven aan de wereld waarin we leven. Een wereld vol uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, biodiversiteit en armoede. De rol van civiel ingenieurs is om al deze uitdagingen te vertalen naar praktische oplossingen.

Jaap van Thiel de Vries, Director Design & Estimating, Boskalis