Aanmeldproces

De eerste stap is om je vóór 1 mei (of 1 april als je een internationale vooropleiding hebt) aan te melden via Studielink. Je bent pas officieel ingeschreven, zodra je hebt voldaan aan de toelatingseisen van de opleiding en de digitale machtiging voor betaling van het collegegeld is verwerkt. Je ontvangt dan een bewijs van inschrijving. Daarnaast ontvang je informatie over de studiekeuzecheck.

Belangrijke Data:

Aanmelden via Studielink:
Voor 1 mei

Met internationale vooropleiding:
Voor 1 april

Checklist

Voordat je je gaat inschrijven voor deze bachelor is het belangrijke dat je de volgende stappen hebt doorlopen:

  • Je voldoet aan de toelatingseisen
  • Je bent nog op tijd voor de aanmelddatum

Aanmeldprocedure

Heb je een Nederlands diploma?

Studenten met een Nederlands diploma doen een verzoek tot inschrijving bij TU Delft via Studielink. Hiervoor heb je je DigiD nodig. Moet je deze nog aanvragen? Dan raden wij je aan om dit tenminste 3 weken voor de inschrijfdeadline aan te vragen en te activeren.

Volg het stappenplan om je in te schrijven voor deze bachelor met een Nederlands diploma.


Heb je een internationaal diploma?

Studenten met een niet-Nederlands diploma doen een verzoek tot inschrijving bij TU Delft via Studielink. Vervolgens ontvang je een email met de instructies om je aanmelding te vervolgen in het TU Delft aanmeldsysteem MyTUDelft. Voor aanmelders met een niet-Nederlandse (internationale) vooropleiding geldt een aanmelddeadline van 1 april.

 

Bereid je voor op deze bachelor

Wanneer je je hebt ingeschreven, raden we je aan om ter voorbereiding op de opleiding deel te nemen aan een van de cursussen op het gebied van wiskunde. Dit is uiteraard niet verplicht, maar kan je helpen om straks een goede start te maken met je bachelor.

Mocht je nog niet deelgenomen hebben aan 1 of meer van de studiekeuze activiteiten, zoals de open dagen, een meeloopdag of het online proefstuderen, dan raden we je aan dit alsnog te doen. Zodat je er zeker van bent dat je de opleiding kiest die goed bij je past.