Studieadviseurs ME

Bij de studieadviseurs kun je terecht voor advies over persoonlijke en studiegerelateerde vragen en problemen. Door de onafhankelijke positie van de studieadviseurs hebben studenten de gelegenheid om in vertrouwen met hen over diverse zaken te spreken. Kijk hier voor meer informatie over ons werk en waarvoor je bij ons terecht kan.

Spreekuren

Het telefonisch spreekuur en het inloopspreekuur zijn bedoeld voor korte vragen. Tijdens een spreekuur kan een studieadviseur gemiddeld 10 minuten de tijd voor je nemen.

Denk je meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je persoonlijke omstandigheden of een uitgebreide studieplanning wil bespreken, maak dan een afspraak. Blijkt tijdens een spreekuur dat je meer tijd nodig hebt, dan kan een studieadviseur voorstellen om een afspraak te maken.

Kijk voordat je contact legt eerst ook eens hier. Ook tijdens spreekuren zijn de gesprekken die gevoerd worden met een studieadviseur vertrouwelijk.

Heb je een urgente vraag? Dan kun je ons het snelst bereiken door gebruik te maken van onze dagelijkse spreekuren (telefonisch of inloop). Is dat niet gelukt? Stuur ons dan een mail en dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen.
 

Individuele afspraken

Afspraken zijn bedoeld voor het bespreken van onderwerpen die wat meer tijd vragen, zoals persoonlijke omstandigheden of het maken van een planning. Via ons online afsprakensysteem kan je zelf een afspraak inplannen; je kunt hierbij kiezen uit twee opties:
1.    Studieadviseur (academic counsellor) online
2.    Studieadviseur (academic counsellor) on campus 

Beschikbaarheid verschilt per afspraaktype; je kunt bij een on-campus afspraak niet aangeven dat je via Teams wilt bellen, daarvoor kun je uit de beschikbaarheid voor online afspraken kiezen. 

Tijdens een afspraak kan een studieadviseur ongeveer een half uur de tijd voor je nemen. Heb je alleen een korte vraag, dan willen wij je vragen om gebruik te maken van een spreekuur of een e-mail te sturen. Op die manier kan een andere student, die meer tijd nodig heeft, eerder terecht voor een afspraak.

LET OP!

Bij ziekte of bijzondere omstandigheden die de studievoortgang belemmeren, is het van belang zo spoedig mogelijk de studieadviseurs te informeren. Doe je dit niet, dan loop je het risico achteraf geen aanspraak meer te kunnen maken op bijzondere regelingen in het kader van bijvoorbeeld BSA of afstudeersteun (Regeling Profileringsfonds).

Studieadviseurs

Peggy Eskikiliç-Jong

Lourdes Gallastegui Pujana

Benjamin Jansen

Solange Quandus

Evert Vixseboxse