Lockers

 

Binnen de faculteit ME kunnen studenten gebruik maken van lockers. De aanvraag hiervan loopt via het Servicepunt van ME.

Aanvragen van een locker

Wil je gebruik maken van een locker? Bij het Servicepunt kun je een locker aanvragen. Je krijgt dan een lockercontract dat je - volledig ingevuld - weer inlevert bij het Servicepunt. Bij inlevering ontvang je de kopie van het contract met daarop je lockernummer, en een lockerkaart om je locker mee te bedienen. Verlies je lockerkaart niet! 

Je tekent voor 1 collegejaar voor je locker. Op het contract staat aangegeven wanneer je je lockerkaart weer moet inleveren. Bij beëindiging van het contract lever je je lockerkaart weer in bij het Servicepunt. Indien je eerder in het collegejaar je lockerkaart wilt inleveren, kan dat ook. Zorg er bij het inleveren voor dat je locker leeg en schoon is, en dat je je lockercontract bij je hebt.

Meer informatie bij het Servicepunt

Wanneer je problemen ondervindt met het gebruik van je locker, je lockerkaart of als je vragen hebt over het contract, neem dan contact op met het Servicepunt.