Onderwijs

MAS verzorgt onderwijs aan studenten in alle master- en bacheloropleidingen die worden gegeven aan de faculteit Techniek, Bestuur & Management. De afdeling biedt studenten theoretische kennis en handvatten voor analyse (bachelor) en ontwerp (master). Ons onderwijs benadrukt de gevolgen van het multi-actorperspectief voor zowel modellering (conceptueel en kwantitatief) als ontwerp (robuust en geschikt voor actorgedrag in de ‘echte wereld’).

Bachelor Opleiding

  • We dragen bij aan de bachelor Technische Bestuurskunde

Master-programma's

  • We dragen ook bij aan de verschillende masterprogramma's van de faculteit TBM:

Online Onderwijs

De TU Delft gelooft dat online onderwijs in de toekomst een belangrijke rol gaat spelen om te kunnen voldoen aan de enorme toename van de vraag naar kwalitatief hoger onderwijs. Voldoen aan de aanhoudende wereldwijde vraag met 'on campus onderwijs' zou betekenen dat er de komende 20 jaar elke week drie universiteiten voor 20.000 studenten moeten worden gebouwd. Of een deel van het onderwijs kan in plaats daarvan online worden gegeven. Online studeren biedt je de mogelijkheid om te studeren waar en wanneer je maar wilt.

  • Ontdek hier de online cursussen van onze faculteit

Minoren

  • Voor alle BSc-opleidingen van de TU Delft verzorgen wij diverse minoren

PhD-programma en graduate school

Meer informatie is te vinden op de website van de facultaire graduate school van TBM die onderdeel is van de graduate school van de TU Delft.