06 augustus 2020

Heike Vallery in diverse media

Terwijl de gezondheidszorg steeds complexer wordt, streeft professor Heike Vallery ernaar om juist simpelere en lichtere systemen te ontwerpen om weer te leren lopen.

30 juli 2020

Joris Dik in diverse media

Een groep bachelorstudenten van de TU Delft doorgrondde onder leiding van professor Joris Dik het geheim van een bijzonder stuk muur, zonder deze aan te tasten. Hun afstudeerthesis is deze week gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Heritage Science.

Daniel Lemus in diverse media

Researchers developed a backpack-like wearable robot to provide balance support during rehabilitation; the GyBAR.

Andrew Berry in diverse media

Saher Jabeen in diverse media

13 juli 2020

Jan-Henk Welink in Trouw

De wereldwijde berg aan elektronisch afval groeit zorgwekkend hard

06 juli 2020

Arend Schwab in BNR

06 juli 2020

Ad van Wijk in diverse media

Waterstof is volgens de Delftse hoogleraar prof.dr. Ad van Wijk een van de meest duurzame stoffen om energie in op te slaan.

01 juli 2020

Gerwin Smit in diverse media

Een team van onderzoekers en studenten lanceert een nieuw type beademingsapparaat dat zuiver mechanisch is en dat je eenvoudig zelf zou kunnen bouwen en repareren.

29 juni 2020

Gerjo van Osch in diverse media