De Delftse Levende Etalage Dag

07 april 2018 12:30 t/m 16:30 - Locatie: Delft, Het Blauwe hart - Door: Something Extra | Zet in mijn agenda

De Delftse Levende Etalage Dag versiert het historische centrum al sinds 2009! De Levende Etalage Dag 2018 vindt plaats op zaterdag 7 april.  In het prachtige decor van Delft zijn de leukste winkels op deze dag voorzien van zeer bijzondere Levendige Etalages!

Thema BLAUW
Ieder jaar bedenkt Barbara van Gelder van Something Extra een thema gebaseerd op de Gouden Eeuw. De deelnemers mogen dit thema naar eigen idee en inzicht historisch of hysterisch invullen. Iedereen mag zelf weten hoe hij zichzelf ‘levend etaleert’ om voor een glimlach bij zijn klanten en passerende bezoekers te zorgen. Het thema van dit jaar is BLAUW!  Denk aan Delfts Blauw, maar denk ook aan Denim Blauw, of aan de Lapis Lazuli, de kleur die je vaak terugziet in schilderijen uit van Vermeer, Jan Steen en Pieter de Hooch. Of misschien wel een blauw oog of blauwe luchten!

Programma
Het programma start om 12:30u met een groepsfoto van alle deelnemende etalage artiesten bij het blauwe hart. Hierna vertrekken de artiesten naar hun etalage waar ze tot ongeveer 16.30u bewonderd kunnen worden! Ook dit jaar worden er weer verschillende routes georganiseerd langs alle winkels. Deze routes worden samengesteld aan de hand van een invulling van het hoofdthema BLAUW. Houdt de website in de gaten voor de thema’s van de routes en hoe deze door het gezellige centrum van Delft lopen.