Delftse Dagen | Hart voor vrijwilligerswerk

13 februari 2018 18:00 t/m 14 februari 2018 22:00 - Locatie: Scholencombinatie Delfland - Door: Delft voor Elkaar | Zet in mijn agenda

Op 13 en 14 februari 2018 vinden de Delftse Dagen plaats. Het vrijwilligersevenement is in een nieuw jasje gestoken en heeft als thema ‘Hart voor vrijwilligerswerk’.

De Delftse Dagen worden gebruikt om vrijwilligers blijvend te inspireren en te informeren en ze de mogelijkheid te bieden andere vrijwilligers van vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven te ontmoeten. Maar de Delftse Dagen zijn ook bedoeld voor inwoners uit Delft die zich graag willen gaan inzetten voor een ander of geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersfestival
De Delftse Dagen beginnen op dinsdag 13 februari. Dan vindt van 18.00 tot 21.00 uur het eerste Delftse vrijwilligersfestival plaats. Het wordt een feestelijke aftrap waarbij ontmoeting, plezier, genieten en waardering centraal staan met een hapje en een drankje, muziek, workshop, loterij en entertainment.

Lezing en workshop
Op woensdag 14 februari is er van 17.45 tot 22.00 uur een proeverij van kennis, inzicht en ervaringen, speciaal voor vrijwilligersorganisaties en burgerinitiatieven uit Delft. Er is een interessante lezing, een workshop en een borrel als afsluiting.

  • Meer informatie en aanmelden: Delft Voor Elkaar
    * let op: aanmelden kan tot 8 feb. 12:00u

Delft voor Elkaar promotieteam