CampusRun 2018 | hét hardloopevenement van de TU Delft - de estafette editie!

06 juni 2018 18:00 - Locatie: TU Delft campus, Mekelpark voor de Aula - Door: Gezelschap Leeghwater TU Delft | Zet in mijn agenda

Dit jaar zal de CampusRun voor de derde keer gehouden worden tijdens het International Festival of Technology (IFoT). Tijdens dit festival combineert Delft het beste van technologie en innovatie in een veelzijdig programma. Een week lang ontmoeten technologie-, muziek-, kunst- en festivalliefhebbers, bedrijfsleven, overheid, studenten, en wetenschappers elkaar. Iedereen wordt uitgedaagd om mee te debatteren, elkaar te inspireren en samen te creëren.

De CampusRun is ontstaan als een lustrum activiteit van studievereniging Gezelschap Leeghwater en is uitgegroeid tot hét hardloopevenement van de TU Delft. Dit jaar is de 6e keer dat het evenement gehouden wordt en je kunt nu meedoen in teams, met wie je kunt deelnemen aan deze estafette editie: The Relay Run!

Een unieke ervaring waar iedereen welkom is! Breekt het zweet je al uit, bij alleen maar de gedachten van hardlopen? De afstand van de estafette is maar 10km voor een team van 4 personen, waardoor je per persoon maar 2.5km loopt. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan je ook meedoen met de volgende afstanden: 5km of 10km.

Het goede doel
Naast het bijdragen aan je eigen gezondheid zal je dit jaar ook weer bijdragen aan een goed doel: Dwarslaesie organisatie Nederland (DON). Deze zet zich in voor mensen met een dwarslaesie of een caudalaesie, en die daardoor niet of slecht kunnen lopen. Draag jij Dwarslaesie Organisatie Delft ook een warm hart toe? Sponsor dan je favoriete loper op de loperpagina. Voor meer informatie over DON, klik hier.