International Festival of Technology | 6-8 June

06 juni 2018 12:00 t/m 08 juni 2018 00:30 - Locatie: TU Delft campus - Door: TU Delft | Zet in mijn agenda

PROVE IT. PROEF ‘T
Ontdekken, bewegen en verwonderen, dat is het International Festival of Technology! Een technologie festival op de campus van de TU Delft waar technologische innovaties en muziek een smakelijke versmelting vormen.

We nodigen je van harte uit om te komen ervaren hoe robotica, quantumtechnologie en circulaire economie de samenleving veranderen. Hoe ziet de toekomst van autonoom rijden er uit? Wat als je alles zou kunnen maken van gerecycled plastic? Hoe snel verlaat jij de Quantum Escape Room? Kom het zelf ervaren!

Een greep uit het programma
Ronald Giphart (met robot), Julia Cramer en Daniel Poolen openen op woensdagmiddag het festival. Elke dag zijn er vanaf 12u. lezingen en workshops. Bijvoorbeeld over toekomst van communicatie. Of wil je in een workshop zelf uitvinden hoe verslaafd je eigenlijk aan plastic bent? Op woensdag en donderdagavond brengen verschillende tours je naar plekken op de TU Delft campus die je nog nooit eerder zag.

Elke dag zijn er dj's en bands om het publiek in de festivalsfeer te brengen. Op woensdag en donderdag sluiten we om 22u. Op vrijdag gaan we door tot 00.30u en sluiten we af met een grootste innovatieve eindshow. En daar passen natuurlijk gehaktballen bij die zijn opgewarmd zijn in de wasmachine :-)
Kortom: PROVE IT. PROEF ‘T op het International Festival of Technology! 

Programma met workshops en tours

  • Bekijk het volledige programma en schrijf je in voor de workshops en tours op www.ifot-delft.com
  • Of bekijk de highlights voor <link evenementen tu-delft international-festival-of-technology _blank>donderdag 7 juni en <link evenementen tu-delft international-festival-of-technology _blank>vrijdag 8 juni