SamenLoop voor Hoop in het hart van Delft Kennisstad

09 juni 2018 14:00 t/m 10 juni 2018 14:00 - Locatie: Campus TU Delft - Door: SamenLoop voor Hoop | Zet in mijn agenda

Het evenement vindt in 2018 voor het eerst plaats in Delft. Op 9 en 10 juni 2018 bruist het van leven op de campus van de TU Delft. Een verbindende plek in het hart van Delft Kennisstad, waar ook het eerste baanbrekende behandelcentrum voor protonentherapie voor Nederland, Holland PTC is gevestigd.

Dit bijzondere evenement, een initiatief van KWF kankerfonds, vindt voor de eerste keer plaats in Delft en wel bij de Bouwcampus, (gebouw 26).  Als deelnemer wandel je over een vast parcours van 500 meter. Het is geen wedstrijd. Gedurende de 24 uur wisselen teamleden elkaar af, zodat er altijd één teamlid over het parcours loopt. De overige teamleden kunnen ondertussen genieten van liveoptredens, de markt en andere activiteiten.

Loop mee als team
Maak je familie, vrienden, buren, vereniging of collega’s enthousiast voor de SamenLoop bij jou in de buurt. Schrijf je in als teamcaptain en meld je team aan.

Kun of wil je niet meewandelen maar wel een steentje bijdragen? Schrijf je in als vrijwilliger, de commissie kan veel hulp gebruiken tijdens het evenement. Of kom als bezoeker en beleef het mee.

  • Direct inschrijven als vrijwilliger of om mee te lopen doe je via de website