Ecorunner 8 | Design Presentatie van de meest zuinige waterstofauto

07 maart 2018 19:30 t/m 22:00 - Locatie: TU Delft Aula Congrescentrum - Door: Eco-Runner Team Delft 8 | Zet in mijn agenda

Toegang: gratis wel registreren via: Ecorunner.nl of via email teammanager@ecorunner.nl

Het Eco-Runner Team Delft nodigt u van harte uit voor de Design Presentatie van hun nieuwste auto: de Ecorunner 8! De afgelopen maanden is er keihard gewerkt om de meest zuinige waterstofauto ooit te ontwerpen.

Naast het onthullen van hun ontwerp, zullen er ook verschillende gastsprekers aan het woord komen. Deze gastsprekers zullen u meer vertellen over de ontwikkeling van het gebruik van waterstof in het algemeen en over de stappen die het team de afgelopen maanden heeft doorlopen.

Deze Design Presentatie is een open event voor iedereen! Neem dus vooral collega's, vrienden en partners mee! Wil je dit geweldige event niet missen? Stuur dan een mailtje naar teammanager@ecorunner.nl of vul het volgende formulier in zodat zij een inschatting van de opkomst kunnen maken.

Op dit moment wordt de Ecorunner 6 (2016) uit het onderstaande filmpje tentoongesteld in de hal van het Delft Centraal Station.

  • Beste resultaat: 671.4 km/m3  -  3e plaats
  • Eindnotering, de top 3: 1e: 737 km/m3 - 2e: 691.8 km/m3 - 3e 671.4 km/m3

Ecorunner 6 (2016)

Ecorunner Wall of Fame

  • Voor meer informatie en de 'Ecorunner Wall of Fame' zie: Ecorunner.nl