TEDxDelft | As a Matter of Faith

22 maart 2018 15:00 t/m 23:00 - Locatie: TU Delft, Aula - Door: TEDxDelft | Zet in mijn agenda

Het 'nieuwe geloven'

Toegang: Als particulier betaal je 40 euro voor een ticket. Early birds krijgen €5 korting.Tickets zijn inclusief diner. Je kunt kaarten bestellen via www.tedxdelft.nl. De kaartverkoop is gestart.

Op donderdag 22 maart 2018 keert TEDxDelft terug naar de TU Delft voor de zesde editie. Eén dag, acht inspirerende sprekers, vooruitstrevende ideeën over het geloof van de toekomst. Over alles wat mensen vandaag de dag houvast geeft: As a matter of faith.

As a matter of faith staat voor het ‘nieuwe geloven’. Technologie, wetenschap en levensovertuigingen die vandaag de dag meer en meer een baken in het leven zijn van mensen. Waar vroeger religie onomstreden was, zoekt de maatschappij meer en meer houvast bij nieuwe manieren van leven, werken en denken.

As a matter of faith gaat in op de thema’s: natuur (duurzaam ondernemen, circulaire economie), mensen (feminisme, depressies) technologie (robotica, kunstmatige intelligentie, block chains) en vrijheid (cyber security, social media). Naast inspirerende sprekers is er een muzikale line-up en er zijn leuke side-events en een bijzondere diner.

Tickets inclusief food experience
TEDxDelft tickets zijn inclusief het diner dat is geïnspireerd op de thema’s natuur, mensen, technologie en vrijheid. Als particulier betaal je 40 euro voor een ticket. Early birds krijgen €5 korting.

  • Wil je op de hoogte blijven van nieuws over sprekers en de rest van de programmering van TEDxDelft? Kijk dan hier