De XR Zone van het New Media Centre - onderdeel van de TU Delft Library - bevindt zich op de begane grond van de TU Delft Library. De XR Zone ondersteunt studenten, docenten en onderzoekers bij het gebruik, bouwen en verkennen van Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality technologie├źn in onderwijs en onderzoek.

XR Werkstations

De XR Zone is uitgerust met meer dan tien state-of-the-art werkstations met alle benodigde software geïnstalleerd. Er zijn HTC Vive-headsets en andere VR-tools beschikbaar om mee te experimenteren, en er is vriendelijk en toegewijd personeel om je op weg te helpen.

XR Workshops

De XR Zone organiseert workshops en lessen over verschillende XR-onderwerpen: studenten, docenten en onderzoekers van de TU Delft zijn welkom om te leren over modellering, animatie en ontwikkeling van XR-toepassingen.

XR Ontwikkeling

Het team van de XR Zone staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren bij het verkennen van het gebruik van XR in onderwijs of onderzoek. We kunnen complete oplossingen ontwikkelen of alleen assisteren en adviseren bij bestaande of opstartende projecten.

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat de XR Zone voor jou kan betekenen? Kom langs en bezoek de XR Zone (geopend van maandag tot vrijdag van 9:00-17:00 uur) of neem contact op via de website.