Afstuderen

Wil je gaan afstuderen? Vul dan het aanvraagformulier in. Het aanvraagformulier en een uitleg (per opleiding) vind je op de Formulierenpagina.

In de Rules en Guidelines  van de Examencommissie vind je de regels die van toepassing zijn.

MSc Thesis evaluatie

Ben je (bijna) klaar met afstuderen, vergeet dan niet om ook de MSc Thesis evaluatie in te vullen en jouw ervaring te delen! Jouw feedback draagt bij aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs aan de faculteit CiTG.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties over de MSc Thesis evaluatie kun je mailen naar: Evaluation-CEG@tudelft.nl

Upload je scriptie in TU Delft Repository

Maak de scriptie toegankelijk en wordt gevonden op je expertise! Upload je scriptie in TU Delft Repository. Meer  informatie over de TU Delft Library vind je <link library actuele-themas library-voor-studenten _blank>hier.

Ringbanden, snelhechters en nietjes

Heb je een verslag geschreven? Bij Studievereniging Het Gezelschap "Practische Studie" is het altijd mogelijk om nietjes te halen. Als je meer paginaā€™s bij elkaar wilt houden verkoopt PS ook snelhechters en ringbandjes (voor 20 tot 240 paginaā€™s) inclusief voor- en achterpagina aan de PS balie voor ā‚¬0,20 per stuk. Vervolgens kan je zelf je verslag inbinden op de entresol van PS.PS is geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 5:00 uur.