Update over de ticketuren, fitness, cursussen en Open Studio!

Nieuws - 03 december 2021 - Communication

Vorige week was het weer zover; een persconferentie met een nieuwe set maatregelen in deze coronacrisis. Helaas is het niet meer mogelijk om ons aanbod na 17.00 plaats te laten vinden.

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij waar mogelijk kunt blijven genieten van het aanbod van X. Daarom hebben we jou aan het begin van deze week gevraagd waar jouw behoefte ligt in deze tijd en zijn wij druk bezig geweest om te kijken welke organisatorische mogelijkheden er zijn. 

We hebben goed nieuws, voor een groot deel is dat gelukt! Veel van ons aanbod kan de komende weken gelukkig gewoon doorgaan. Mogelijk echter wel op een nieuwe dag, een nieuw tijdstip of in een andere vorm. Hieronder geven we je een korte update.

Ticketuren
We hebben jullie gevraagd naar jullie voorkeur als het gaat om een alternatief tijdstip voor de ticketuren. Daarbij scoren in de ochtend (08.00-11.00) (40%) en vlak voor sluitingstijd (15.00-17.00) (34%) het hoogst.

We zijn dan ook blij om te vertellen dat het ons gelukt is om een groot deel van de ticketuren op deze tijdstippen te laten plaatsvinden. Daarnaast vindt er van maandag t/m vrijdag ook iedere dag één live online ticketuur plaats om 17:30 uur.

Benieuwd wanneer het ticketuur van jouw voorkeur staat ingeroosterd? Check het hier.

Fitness
Voor de fitness geldt dat we er alles aan gedaan hebben om de maximale capaciteit van de fitness te verhogen. Door getroffen maatregelen zoals het ophogen van de maximale capaciteit naar 35 man, het verplaatsen van het tijdstip van de schoonmaak en het toevoegen van 20 nieuwe tijdsslots in Strength, zijn er vanaf maandag 6 december 750 extra plekken per week te vergeven!

Cursussen
Onze hosts hebben met deelnemers contact opgenomen om beschikbaarheid van alle cursisten te inventariseren. Op basis hiervan en de beschikbaarheid van docenten en ruimtes zijn wel of geen alternatieven gevonden. Alle deelnemers aan onze cursussen worden hier individueel over geïnformeerd door de hosts.

Open Studio
Op vrijdagavond is er nu tijdelijk geen Open Studio. Daarom hebben we zondag 12 en 19 december van 12:00 tot 17:00 extra Open Studio. Je kunt je hiervoor inschrijven via de webpagina’s van de diverse Open Studio disciplines!