Nieuwe webshop gaat vandaag live!

Nieuws - 11 januari 2022 - Communication

In het nieuwsbericht van donderdag 23 december heb je de aankondiging van onze nieuwe webshop kunnen lezen. De planning was om deze webshop dinsdag 28 december te lanceren, maar vanwege last-minute problemen hebben we de lancering helaas moeten uitstellen. Het goede nieuws is dat de nieuwe webshop vandaag, dinsdag 11 januari, wel live kan gaan.

Huidige reserveringen
We doen er alles aan om de migratie naar de nieuwe webshop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Reserveringen die je reeds in de oude omgeving hebt gemaakt, worden automatisch overgezet naar het nieuwe systeem. Houd er wel rekening mee dat de webshop gedurende de dag mogelijk niet volledig toegankelijk zal zijn. We verwachten dat we aan het eind van de middag volledig live zijn.

Vragen?
Mocht je in de dagen erna nog tegen problemen aanlopen, kijk dan op onze website of er misschien al iets over gemeld staat. Vind je daar geen antwoord op jouw vraag, neem dan contact op met de hosts. Alvast onze excuses voor eventuele ongemakken.

Nieuwe features
De nieuwe portal ziet er vanaf vandaag dus anders uit dan je gewend bent, maar heeft een hoop verbeteringen ten opzichte van de oude webshop. De nieuwe portal is een stuk gebruiksvriendelijker op je telefoon, heeft een uitgebreide zoekfunctie en filteroptie en bevat daarnaast meerdere nieuwe features. Zo kun je bijvoorbeeld vrienden uitnodigen om mee te doen aan jouw geplande activiteit. We hopen dat je met deze nieuwe webshop nog gemakkelijker kunt genieten van alles wat X te bieden heeft!