News archive

72 resultaten

GeoScience & GeoEnergy Webinars

During the pandemic, Hadi Hajibeygi (GSE, TU Delft) and Sebastian Geiger (Heriot-Watt University) seized the opportunity to support the scientific community to combat work-from-home-isolation. They established the Geoscience & GeoEnergy Webinars; which features a scientist every Thursday 16:00 on youtube.

14 juli 2021

VIDI voor Giorgia Giardina

NWO heeft aan Giorgia Giardina een VIDI beurs toegekend om haar onderzoek naar het monitoren van de veiligheid van bruggen vanuit de ruimte verder uit te bouwen en een eigen onderzoekslijn op te zetten.

/* */