News Archive

90 resultaten

18 oktober 2018

Winners Young Researchers competition

Congratulations to Cristino Perez Lazaro and Panagiotis Tzouras, two MSc students from Transport & Planning, who won the 2nd place for best papers from young researchers (<35 years) with their paper 'Illegal Parking in Urban Streets: Connection with the Geometric Characteristics and its Mitigation through Traffic Calming Measures' at the conference 5th Pan-Hellenic Conference on Planning and Regional Development!

02 oktober 2018

Save the date: Launch of the Smart Public Transport Lab Delft

27 september 2018

UMO van start: onderzoek naar mobiliteit in stedelijke gebieden

Het project Urban Mobility Observatory (UMO) krijgt een bedrag van € 1.950.000 uit het programma NWO-groot, bedoeld voor de bouw van grote ondersteunende wetenschappelijke faciliteiten. UMO gaat uitgebreid en langdurig data verzamelen over mobiliteit in Nederlandse steden.

24 september 2018

New student-project: Transport Development Initiative

17 september 2018

ShanghaiRanking: 3rd place for TU Delft

13 september 2018

2018 INFORMS Railway Applications Section Student Paper Award

We are pleased to announce the winners of the 2018 INFORMS Railway Applications Section Student Paper Contest. This year the competition was unusually strong, with many very high quality papers. Fourteen papers were submitted. These papers were each reviewed by multiple judges, and ranked by composition, methodology, and contribution to the literature.

10 september 2018

Prof. Van Arem in ITS Podcast.

15 augustus 2018

Marjan Hagenzieker nieuw lid van de Raad van Toezicht van het CBR

De minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, heeft per 1 augustus prof. dr. Marjan Hagenzieker benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van het CBR.

01 augustus 2018

ERC Starting Grant voor nieuwe modellen van Mobility as a Service

Oded Cats is een van de zeven onderzoekers van de TU Delft die een ERC Starting Grant hebben gekregen. Deze beurzen (1,5 miljoen euro voor een programma van vijf jaar) worden toegekend door de Europese Onderzoeksraad en zijn bedoeld om wetenschappers te ondersteunen die nog aan het begin van hun carrière staan maar onder begeleiding al uitstekend werk hebben geleverd.

08 juli 2018

17-19 October | Workshop Mathematics Applied in Transport & Traffic Systems