News Archive

87 resultaten

13 december 2017

Female participants wanted for driving simulator research

07 december 2017

Crowd limits experiment: deelnemers gezocht

10 november 2017

Crossing behaviour in Virtual Reality: Looking for participants!

01 november 2017

Marjan Hagenzieker in het NOS journaal over rijtaakondersteuning

Moderne auto's zitten vol met technische hulpmiddelen, maar bestuurders maken er amper gebruik van. Dat komt doordat automobilisten niet weten wat hun auto allemaal kan.

31 oktober 2017

IEEE ITS Institutional Lead Award for Bart van Arem

26 oktober 2017

Niels van Oort in de TU Delta: ‘OV moet stad meerwaarde geven’

Het eerste project van het nieuwe Delfste OV-lab is meteen raak. Het Smart Public Transport Lab gaat het effect van de Amsterdamse Noord/Zuidlijn monitoren.

25 oktober 2017

H2020 grant voor My-TRAC

Prof. Hans van Lint van het Delft integrated Travel and Traffic laboratory (DiTTlab) is betrokken bij het nieuwe Horizon 2020 project My-TRAC. Het project ontvangt 3,5 miljoen euro van het H2020 programma Shift2Rail.

27 september 2017

TI in het Nieuws: Marjan Hagenzieker

19 september 2017

Participants needed in a study on interaction between pedestrians and automated vehicles

Are you willing to help in a computer simulated study investigating the reactions of pedestrians when interacting with driverless vehicles?

12 september 2017

Rob Goverde appointed as Full Professor of Railway Traffic Operations & Management

TU Delft has appointed Rob Goverde as Full Professor of Railway Traffic Operations & Management at the Faculty of Civil Engineering and Geosciences.