Geïnteresseerd?

Gastlessen door TU Delft studenten kunnen vaak op korte termijn, ten minste twee weken, op school gerealiseerd worden. Om teleurstelling te voorkomen raden wij echter aan om deze langer van tevoren aan te vragen. 
Indien u eerst het materiaal van een gastles wilt inzien om het niveau van de opdrachten af te kunnen stemmen op het leerjaar, laat het ons dan even weten!

Voor meer informatie en afstemming graag contact opnemen met Marianne Lander-Brakel via mail of via 015-278 3188.

Wilt u in uw mail vast de volgende informatie, voor zover bekend, vermelden; welke case(s), de voorkeursdatum, het leerjaar, de groepsgrootte en het aantal klassen.

Welke case?

Bekijk hier de beschrijving van de gastlessen. Bij elke gastles staat vermeld voor welk niveau deze geschikt is en wat de benodigde kennis bij de leerlingen moet zijn.

Preprofiel projecten

Wilt u liever met uw leerlingen die nog voor hun profielkeuze zitten naar de TU Delft komen? Naast vwo-cases biedt de TU Delft daarvoor speciaal workshops aan die op de campus gegeven worden. Lees meer

Marianne Lander-Brakel: coordinator scholenvoorlichting & workshops vwo

Leerling Gymnasium Sorghvliet, Den Haag

"De presentatie is duidelijk en interessant, het verhaal is ondanks de verdieping goed te volgen. Het project Nuna is bijzonder en origineel..."