Kopie of scan bestellen

Ben je op zoek naar een artikel maar is het niet online beschikbaar? Of wil je een kopie uit een boek dat niet uitleenbaar is? Dan kun je bij de Library een kopie of scan aanvragen. Ook als het artikel of boek niet in onze collectie aanwezig is, kunnen we in de meeste gevallen een kopie of een scan leveren uit een collectie van een andere bibliotheek. De documenten worden altijd geleverd via e-mail (pdf). Deze dienst is onder onderstaande condities beschikbaar voor TU Delft studenten en medewerkers en non-profit organisaties.

TU Delft studenten en medewerkers
Ben je op zoek naar een artikel uit onze papieren collectie, of wil je een kopie uit een boek? En ben je niet in de gelegenheid daar zelf voor naar de Library te komen? Als je een TU Delft student bent, maken wij een kopie of scan. De documenten worden geleverd via email (pdf). Voor TU Delft medewerkers is deze dienst kosteloos.

Als een artikel niet aanwezig is in onze eigen collectie of niet online beschikbaar is, kunnen we in de meeste gevallen een kopie of een scan leveren uit een collectie van een andere bibliotheek. De documenten worden geleverd via email (pdf). Deze dienst is kosteloos voor TU Delft studenten en medewerkers. Dit geldt niet voor het lenen van boeken uit een andere bibliotheek.  

Non-profit organisatie
Ben je op zoek naar een artikel uit onze elektronische- of papieren collectie, of wil je een kopie uit een boek? Wij maken tegen betaling een kopie of een scan. De documenten worden geleverd via email (pdf). Hiervoor heb je een account nodig. Aan deze dienst zijn kosten verbonden.

Voordat je tegen betaling een pdf bestelt bij een uitgeverij is het slim om eerst via deze stappen te kijken of er online een vrij beschikbare versie van de publicatie verkrijgbaar is.

Aandachtspunten