Kamermuziek maken is het creëren van klassieke muziek in kleinere groepjes. Dit gebeurt meestal tussen de 2 en 8 mensen, een ensemble. Er zijn verschillende standaard formaties, zoals een piano trio: viool, cello en piano, of het strijkkwartet: 2 violen, altviool en cello. Kamermuziek bestaat ook zeker voor zang, hierbij heb je bijvoorbeeld de groepering SATB: sopraan, alt, tenor en bas. Maar eigenlijk kun je heel creatief zijn en is het mogelijk met elke groepering. Spelen in een ensemble is een stuk intiemer dan in een groot orkest of koor.

Speel je zelf een instrument of zing je en wil je graag anderen ontmoeten om samen muziek te maken? Dan kun je naar de Ensemble Formatie Borrel komen! Er zijn gedurende de avond in X verschillende ruimtes beschikbaar waar je muziek kunt maken. Als je even uitgespeeld bent, is de bar open om te bespreken wat je daarna wilt gaan spelen, of om lekker een drankje te drinken.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Krashna Musika, die zorgen voor voldoende bladmuziek en gezelligheid! Wil je er zeker van zijn dat je kunt komen, markeer dan de data alvast in je agenda: 13 oktober 2023, 1 december 2023, 8 maart 2024 en 17 mei 2024.

Rooster & inschrijven

Vereniging