Wil jij net als wereldberoemde pianisten zoals Bach, Chopin, Beethoven en Mozart piano kunnen spelen? Laat je vingers spreken op één van de meest gebruikte instrumenten als basisbegeleiding van klassieke muziek. Een ingewikkelde compositie of een wat meer toegankelijk stuk leren spelen, het kan allemaal!

De privécursus is voor iedereen geschikt, ongeacht of je beginnende of (ver)gevorderde pianist bent. Door de brede ervaring van de docenten zijn de lessen flexibel en toegankelijk. De docent past zich gaag aan aan jouw leercurve en behoeftes, altijd met klassieke muziek als basis. De focus in de lessen ligt op het verbeteren van jouw vaardigheden, spelen van bladmuziek en jouw passie voor klassieke muziek verder ontdekken en uitbreiden!

Omdat de piano zo’n veelzijdig instrument is, kun je bij X terecht bij diverse docenten met verschillende achtergronden en stijlen, waardoor je zelf kan bepalen hoe jij aan de slag wil gaan.

Rooster & inschrijven

Docent

Ivan Pavlov

Ivan heeft met succes zijn academische opleiding aan de Nationale Academie voor Music in de Bulgaarse hoofdstad Sofia afgerond. Momenteel is hij bezig met het afronden van zijn Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds begin 2018 geeft hij de cursus Piano: Klassiek bij X.