Wil jij net als wereldberoemde artiesten zoals Stevie Wonder, Elton John, Billy Joel , Prince, Alicia Keys en John Legend muziek schrijven en uitvoeren op de piano? Laat je vingers spreken op één van de meest gebruikte instrumenten als basisbegeleiding van muziek. Dit instrument wordt in allerlei verschillende muziekstijlen bespeeld, zoals jazz, blues, pop, funk, rock en Latin. Ook in de game muziek is de piano populair. Je kunt met dit veelzijdige instrument dus alle kanten op.

De privécursus is voor iedereen geschikt, ongeacht of je beginnende of (ver)gevorderde pianist bent. Door Ivan’s brede ervaring als docent heeft hij een zeer flexibele houding en toegankelijke stijl van lesgeven. Hij past zich gaag aan aan jouw leercurve en behoeftes, altijd met klassieke muziek als basis. De focus in zijn lessen ligt op het verbeteren van jouw vaardigheden, spelen van bladmuziek en jouw passie voor klassieke muziek verder ontdekken en uitbreiden!

Omdat de piano zo’n veelzijdig instrument is, kun je bij X terecht bij diverse docenten met verschillende achtergronden en stijlen, waardoor je zelf kan bepalen hoe jij aan de slag wil gaan.

Rooster & inschrijven

Docent

Ivan Pavlov

Ivan heeft met succes zijn academische opleiding aan de Nationale Academie voor Music in de Bulgaarse hoofdstad Sofia afgerond. Momenteel is hij bezig met het afronden van zijn Master aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sinds begin 2018 geeft hij de cursus Piano: Klassiek bij X.