Ieder jaar hebben meer dan 17.000 mensen in Nederland een hartaanval buiten het ziekenhuis. Zonder hulp zou slechts 10% het overleven. Met hulp stijgt de overlevingskans naar 70%. Reanimatie (cardiopulmonale resuscitatie of CPR) is een levensreddende techniek die in veel noodsituaties kan worden toegepast, zoals bij een hartstilstand, bijna verdrinking of een situatie waarin iemands ademhaling of hartslag is gestopt. De eerste minuten zijn cruciaal en kunnen het verschil tussen leven en dood betekenen. Daarom is het van groot belang dat zoveel mogelijk mensen weten hoe ze moeten handelen in dergelijke noodsituaties.

Wil jij hulp kunnen bieden als iemand in levensgevaar is? Meld je dan aan voor deze eendaagse gecertificeerde reanimatiecursus, aangeboden het Rode Kruis Studentdesk Delft. Je leert de kennis en vaardigheden om snel en efficiënt te kunnen handelen bij noodsituaties. Bij het succesvol doorlopen van deze cursus ontvang je een officieel Europees certificaat.

Rooster & inschrijven

Docent

Prijs

TU Delft Student
TU Delft Medewerker*
Overig*
€ 30,00
€ 54,00
€ 60,00
* Woonachtig in Delft.

Praktische informatie

Alle niveaus
Groep, max. 12 deelnemers
Datum: zaterdag 3 juni (1 dag)
Tijd: 9:00-13:00
Locatie: Rhythm
Je hoeft je van te voren niet voor te bereiden en er is geen specifiek kledingvoorschrift. Om het certificaat te ontvangen wordt er tijdens de cursus naar je persoonlijke gegevens gevraagd.
Direct inschrijven