Strength & Conditioning speelt in op de grote fitnesstrends zoals Crossfit, Calesthenics en functionele fitness. Het ticketuur Strength & Conditioning bestaat uit een stevige “Workout of the Day / WOD” onder begeleiding van een docent en wordt geregeld aangevuld met een trainingsmoment waarin je de basis technieken (extra) onder de knie kunt krijgen; de Fundamental class.

Tijdens de WOD’s komen de verschillende elementen van Conditie Training, Gewichtheffen en Gymnastiek aan bod waardoor je werkt aan je algehele fitness. De combinatie van hoge intensiteit trainingen in korte tijdsintervallen geven een adrenaline kick die tegelijkertijd impact heeft op de ontwikkeling van kracht, skills en spierconditie. 

Bij de Fundamentals class op vrijdag leer je de basis technieken van Functionele Fitness. De focus zal liggen bij bewegingen zoals het Squatten en Deadliften. Daarbij komt ook nog eens een het Olympisch Gewichtheffen kijken. De Fundamental lessen zijn van essentieel belang voor beginners die mee willen doen met de WOD trainingen; je legt hier dus de basis en begrijpt hoe je moet bewegen.

In kleine groepen van maximaal zes personen beoefen je alle oefeningen onder begeleiding van onze instructeur. 

De lessen bieden je een ideale manier om fit te worden en/of ter ondersteuning van jouw eigen sport.

Rooster & inschrijven

Docenten

Javier Wanga

Javier volgde de opleiding Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft. Sinds 2017 is Javier actief als CrossFit docent in Rotterdam en runt hij zijn eigen bedrijf genaamd Wodstylez waarin hij zijn passie voor Grafische Vormgeving en Fitness Sport Consultancy combineert.Voor Javier betekent fitness verder denken dan de traditionele krachtoefeningen. Om die reden heeft hij zich in functionele fitness gespecialiseerd en leert hij jou daar bij X graag meer over.