Ben je in het bezit van een X-abonnement? Én wil je zelfstandig aan de slag in een van de ruimtes of op een van de velden van X? Dat kan! Op deze pagina vind je een overzicht van alle plekken waar je onder meer op eigen houtje kunt sporten of repeteren. 

Geen X-lid?
Als je niet in het bezit bent van een X-abonnement kun  je tegen betaling gebruik maken van onze ruimtes en velden. Niet alleen kun je zelfstandig jouw hobby beoefenen, ook is het mogelijk om te vergaderen of om jouw evenement te organiseren bij X. Bekijk het overzicht van de ruimtes en prijzen hier.

Veiligheidsmaatregelen
Om de kans op verspreiding van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, vragen we je te houden aan de volgende voorwaarden:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Blijf thuis als je tot de risicogroep behoort of een van de volgende klachten hebt: verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Blijf ook thuis als een van je huisgenoten koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheid heeft.
  • Om hygiëneredenen vragen wij je om je handen regelmatig te wassen met water en zeep of om alcoholgel te gebruiken. Bij X kun je gebruik maken van de desinfectiepompen bij de ingang. Hoest en nies in je ellenboog, niet in je handen. Schud geen handen.
  • Kleedkamers en douches zijn nog gesloten. Kom je sporten, zorg dan dat je al omgekleed bent voordat je naar X komt. Toiletten in de entreehal zijn wel beschikbaar.
  • Neem je eigen materiaal en/of instrumentarium mee en vul thuis alvast je waterfles. Je kunt in verband met hygiënemaatregelen geen materialen en instrumenten van X lenen. Vast materiaal dat in de ruimtes aanwezig is, zoals de piano in een muziekstudio, mag je wel gebruiken.
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor de aanvangstijd van je activiteit naar X.
  • Na afloop van je geplande activiteit(en) ga je direct weer weg.
  • Wanneer je voor een activiteit naar X komt, dan dien je altijd vooraf te reserveren. Cafe X is wel vrij toegankelijk met een maximum van 50 bezoekers.
  • Gebruik van een (grote) handdoek is verplicht bij deelname aan ticketuren en indien je de Fitness bezoekt. Zonder handdoek kun je niet deelnemen.

We vertrouwen erop dat iedereen zich kan vinden in bovengenoemde voorwaarden. Alleen dan kunnen we op dit moment in de 1,5 meter-samenleving veilig en verantwoord met elkaar gebruik maken van de faciliteiten bij X.

Ben je naarstig op zoek naar een geschikte ruimte om te repeteren met jouw band? Wil je jouw sketch in alle rust oefenen voordat je het podium op gaat? Of wil je gewoon in stilte kunnen studeren? Dan zijn de muziekstudio’s de ruimtes die je zoekt.

Rehearsal Studio B

Rehearsal Studio C

Rehearsal Studio D

Rehearsal Studio E

Rehearsal Studio F

Prijzen

Je hebt een X-abonnement nodig om zelfstandig aan de slag te gaan in een van de ruimtes.

Voor het gebruik van Band Studio A, Band Studio B en DJ Studio dien je ook nog een huurprijs te betalen. Druk op 'Meer info' voor meer informatie.

Hieronder vind je het overzicht van de abonnementen en bijbehorende tarieven.

Bekijk het overzicht


Samen met wat vrienden een balletje trappen in X3? Dat kan! Je kunt met ingang van 1 juli de halve zaal reserveren met je X-abonnement of huren (via verhuurafdeling Rental). Maximaal 12 personen.

Prijzen

Je hebt een X-abonnement nodig om zelfstandig aan de slag te gaan in een van de ruimtes. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan het huren van een van de ruimtes.

Hieronder vind je het overzicht van de abonnementen en bijbehorende tarieven.

Bekijk het overzicht


Praktische informatie

Vooraf reserveren verplicht.

Draag geen buitenschoenen in de zalen.

Turntoestellen mogen alleen gebruikt worden onder toezicht.


Beschikbaar-heid

X3B moet vooraf worden gereserveerd.
Maximaal 12 personen.

Is het goed weer en wil je zelfstandig gaan sporten, maar heb je geen zin om dit binnen te doen? Dan kun je gebruikmaken van een van de vele sportvelden op het buitenterrein van X. Keuze genoeg!

Prijzen

Je hebt een X-abonnement nodig om zelfstandig aan de slag te gaan in een van de ruimtes. Alleen aan het huren van de tennisbanen zijn kosten. De rest velden kun je als X-lid gratis gebruiken.

Hieronder vind je het overzicht van de abonnementen en bijbehorende tarieven.

Bekijk het overzicht

 

 

Beschikbaar-heid

De velden (op de tennisbanen na) mogen vrij gebruikt worden wanneer hier geen andere activiteiten plaatsvinden. Het is niet noodzakelijk om je bij de hosts te registreren, wanneer je de ruimte wilt gebruiken.