Open Studio: Get inspired. Get creative.

Open Studio brengt alle disciplines van onze beeldende kunsten bij elkaar: keramiek, boetseren, pottenbakken, keramiek sieraden, zilverklei, tekenen en schilderen, modeontwerp, breien, fotografie analoog, zeefdrukken, houtbewerking en het ACTlab. Het geeft je de kans om onder begeleiding van onze assistenten aan je eigen creatieve projecten te werken en je te laten inspireren door de rest van de community.

Bij Open Studio is elke discipline vrij toegankelijk met een X-abonnement op vrijdagavond en zaterdagmiddag wanneer er een assistent aanwezig is voor jouw discipline. Het enige wat je hoeft te doen is je de dag van tevoren om 13:00 uur aanmelden. In de webshop vind je welke studio's dit weekend open zijn. Je bent welkom zolang je een gemiddeld of gevorderd niveau in je discipline hebt bereikt. Dit betekent dat je ofwel één of meerdere cursussen bij X hebt gedaan of je ervaring elders hebt opgedaan. De assistent is aanwezig om je te helpen indien nodig; om tips en advies te geven en ervoor te zorgen dat alle materialen en apparatuur op een verantwoorde en veilige manier worden gebruikt. Materialen zijn beschikbaar, maar zijn niet inbegrepen in de prijs van het X-abonnement en moeten worden betaald. In sommige studio's ben je ook welkom om je eigen materialen mee te nemen, meer informatie is verkrijgbaar bij de assistent.

Openingstijden

Vrijdag: van 18:00 tot 23:00
Zaterdag: van 12:00 tot 18:00

Let op, vooraf inschrijven is vereist. Niet elke discipline wordt iedere week aangeboden. Hou de webshop in de gaten om up-to-date te blijven.