Open Studio

Open Studio brengt alle disciplines van onze beeldende kunsten bij elkaar: keramiek, boetseren, pottenbakken, keramiek sieraden, zilverklei, tekenen en schilderen, modeontwerp, breien, fotografie analoog, zeefdrukken, houtbewerking en het ACTlab. Wil jij ook werken aan je eigen creatieve projecten onder toezicht van onze assistenten en geïnspireerd worden door de rest van de gemeenschap? Bezoek Open Studio!

Nieuw: iedere week heeft één van onze studios een ticketuur beschikbaar op zaterdag van 10:00-12:00 uur. Dit kan een workshop zijn voor beginners of voor meer ervaren gebruikers van Open Studio, een hulpsessie of een instructie over materiaal. Deze ticketuren worden gegeven door docenten en assistenten en je kunt deelnemen als je een X-abonnement hebt. Je hoeft alleen te betalen voor de gebruikte materialen die via onze materiaalfiches wordt gedaan. Vergeet je niet aan te melden! Houd onze Facebookgroep in de gaten om op de hoogte te blijven van ons wekelijkse programma.Rooster & inschrijven

Let op: dit is alleen het rooster voor het wisselende ticketuur op zaterdag. Inschrijven voor Open Studio kan via de buttons hieronder naar de diverse disciplines.

De Open Studio valt onder ticketuren en is open voor iedereen met een X abonnement. De Open Studio wordt opengesteld op tijdstippen dat er een assistent aanwezig is. De assistent is er om te helpen waar nodig, om tips en advies te geven en om ervoor te zorgen dat alle materialen en apparatuur verantwoord en veilig worden gebruikt. Je kan je een dag voordat een Open Studio ticketuur beschikbaar gesteld wordt van te voren inschrijven, vanaf 13.00 uur. In de webshop zie je welke disciplines binnen de Open Studio open gaan.

/* */