Diversity & Inclusion Week 4-8 oktober 2021

Nieuws - 01 oktober 2021

Ter ere van Diversity Day op 5 oktober is het dit jaar voor het eerst Diversity & Inclusion Week bij TU Delft. Iedereen die zich onderdeel voelt van de TU Delft-gemeenschap is van harte uitgenodigd om aan te sluiten bij de verschillende online en hybride events.

Daar waar mensen met verschillende achtergronden, perspectieven en meningen samenkomen ontstaan de mooiste gesprekken en beste ideeën. Voorwaarde hiervoor is dat iedereen zichzelf kan zijn en zich vrij en veilig voelt zich uit te spreken. De TU Delft streeft naar zo’n veilige, inclusieve omgeving waar we diversiteit omarmen en zo creativiteit, welzijn en innovatie stimuleren. Deze ambitie vraagt moed en deelname, ook van jou. Het begint met open met elkaar kunnen praten over diversiteit en inclusie, waarbij we echt naar elkaar luisteren. In deze allereerste Diversity & Inclusion Week bij de TU Delft geven we je daar de mogelijkheid voor.

Je vindt het programma hier: www.tudelft.nl/DIWeek. Je kunt je daar ook aanmelden voor sessies. Let op: alle sessies zijn Engelstalig.

Vragen? Neem contact op met het Diversity & Inclusion Office via: diversity@tudelft.nl.

/* */