Elke dinsdag: wekelijkse 'share & care' over de situatie in Oekraïne

Nieuws - 17 maart 2022 - Communication

Op 25 februari hadden we een eerste waardevolle bijeenkomst, waar we onze angsten en zorgen over de oorlog in Oekraïne deelden. We hebben besloten om wekelijkse bijeenkomsten te organiseren. Je kunt langskomen en gewoon je gedachten, zorgen, inspiraties en ambities delen.

De wekelijkse share & care sessies worden afwisselend gehost door Shamagi Kooistra en Dayenne Sanders, twee van onze X docenten. De meetups vinden plaats op dinsdagen om 20:00 in de Living Room van X.

De gesprekken
We kunnen ons voorstellen dat de Oekraïense situatie je gedachten erg bezighoudt en dat er een wens is om van gedachten te wisselen. Bovendien kan elk onderwerp op elk moment door iedereen in het gesprek worden gebracht.

De hosts zijn er om ervoor te zorgen dat de omgeving veilig blijft en aanvoelt, om vragen te beantwoorden, misschien te helpen het gesprek op gang te brengen en suggesties van deelnemers op te schrijven. De host vertrekt om 21:00, maar je bent natuurlijk welkom om daarna nog met elkaar te blijven hangen.

Inschrijving
Er is geen inschrijving nodig en er zijn geen verplichtingen met betrekking tot hoe vaak je deze bijeenkomsten bijwoont.