Sinterklaas 2023

02 december 2023 12:00 - Locatie: Aula Congrescentrum - Door: Prometheus | Zet in mijn agenda

Een feest voor alle TU Delft medewerkers met hun kinderen. Kaartverkoop start 1 november bij Prometheus in de Aula

Sinterklaas Feest TU Delft
Zaterdag 2 december 2023
Aula congrescentrum

Kaartverkoop bij de Prometheus office in de Aula: dinsdag tot en met vrijdag 11.00 - 14.00 uur. De Prometheus office is gesloten van 15-17 november.

Alle Prometheusleden en TU Delft medewerkers zijn uitgenodigd bij het Sinterklaasfeest TU Delft dat Prometheus op verzoek van het College van Bestuur organiseert.

Het is een groot feest voor iedereen. Er is knutselen, (digitale) spelletjes, skelter rijden, LEGO, schminken, springkussen en nog meer. We richten zelfs een ruimte in voor de aller kleinsten met knuffels, duplo en een wigwam.

Na alle spelletjes gaan we naar het Auditorium voor muziek en dansen met het kinder popconcert. Daarna is het tijd voor een pauze met een snack en iets te drinken. Na de pauze verwachten we Sinterklaas en Piet op bezoek. Kijk regelmatig op de Prometheus website voor programma updates.

Voordat Sinterklaas weer aan boord van de stoomboot richting Spanje gaat, is er tijd om op de foto te gaan met de Goedheiligman. Natuurlijk is er voor alle kinderen (sorry ouders) een cadeau.

Iedereen dient een kaartje voor het feest te kopen, kaarten kosten €5 per persoon en zijn verkrijgbaar bij de Prometheus office in de Aula van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00uur tot 14.00 uur. Graag op vertoon van jouw campuskaart en uitsluitend pinbetaling.
Jouw kaartje is inclusief, alle entertainment, een snack en drinken tijden de pauze en cadeautje.

Programma (onder voorbehoud)

12.00 uur       Aula open - spelletjes, workshops, schmink, skelters. LEGO, knutselen....
15.00 uur       Kinder popconcert
15.45 uur         Pauze
16.15 uur       Sinterklaas en Piet
17.00 uur       Einde feest

Goed om te weten

  • Het is een lang en druk feest. Er is gratis koffie/thee voor ouders en water voor kinderen. Voel je vrij zelf een snack mee te nemen. Tijdens de pauze verzorgen wij iets te drinken en een snack. Laat ons weten wanneer er dieet beperkingen zoals glutenvrij van toepassing zijn.
  • De Aula is groot en voor kinderen potentieel een gevaarlijk gebouw voor kinderen. Mogen we je verzoeken zelf een oogje in het zeil op jouw kinderen te houden. Het Prometheus team is druk met het begeleiden van de activiteiten en hebben (meestal) onvoldoende handen en ogen om kinderen van de trap te vangen!
  • Tijdens de show met Sinterklaas in de Aula zal de zaal donker zijn. Blijf bij jouw kinderen wanneer je niet weet hoe zij op het donker reageren.
  • Kaartverkoop vanaf 1 november bij de Prometheus office in de Aula, dinsdag tot en met vrijdag 11.00 - 14.00 uur
  • Uitsluitend betaling met bankpas en PIN code.

Let op! Prometheus office is gesloten van 15 - 17november.