Magistrale ‘Matthäus Passion’

28 maart 2024 19:30 - Locatie: Nieuwe Kerk Delft - Door: Prometheus | Zet in mijn agenda

€ 18,50 korting voor leden

Met korting naar magistrale ‘Matthäus Passion’

In maart 2024 klinkt de indrukwekkende Matthäus Passion opnieuw in de Nieuwe Kerk in Delft. Onder leiding van Gijs Leenaars voeren Bachkoor Holland en het Concertgebouw Kamerorkest op Witte Donderdag en Goede Vrijdag traditiegetrouw het beroemde meesterwerk van J.S. Bach uit. Dit magistrale stuk is één van de onbetwiste muzikale monumenten uit de klassieke muziek. Bachkoor Holland brengt Bachs oratorium met internationale solisten en het kinderkoor van de Academy of Vocal Arts.

Aanbieding
Wij zijn heel dankbaar dat u onze partner bent. Daarom doen wij uw medewerkers graag een aanbieding. Zij kunnen met € 18,50 korting het concert op Witte Donderdag 28 maart bijwonen.
De korting geldt voor CAT 1 en CAT 2 kaarten.

Promotiecode
Ga voor kaarten met korting naar onze website: https://www.bachkoorholland.nl/agenda/matthaus-passion-2024 en kies het concert van donderdag 28 maart. Dit opent in een nieuw tabblad.
Scroll een stukje naar beneden en klik op de woorden: 'Gebruik promotiecode'
Voer deze code in: Bedankt24 dan verschijnen de kortingsprijzen. Vervolgens kiest u de categorie en het aantal tickets. Op het volgende tabblad kun u uw stoelen kiezen. De tickets worden u na betaling direct per mail toegezonden.

Graag tot ziens in de Nieuwe Kerk.

Bachkoor Holland