North Sea Jazz Festival

12 juli 2024 13:30 - Locatie: Bus vanaf de Aula - Door: Prometheus | Zet in mijn agenda

North Sea Jazz Festival
Vrijdag 12 juli en zondag 14 juli 
Alle kaarten die Prometheus had ingekocht zijn inmiddels verkocht. Kaarten voor de vrijdag en de zondag zijn nog beschikbaar. Meld je aan wanneer je belangstelling hebt. Wij doen ons best om het te organiseren.
Meld je zsm aan voor de extra tickets
Kaarten kosten €90 per persoon. De bus is inbegrepen.

De eerste editie van het North Sea Jazz Festival vond in 1976 plaats in het Haagse Nederlands Congresgebouw. De begincijfers: zes concertzalen, driehonderd muzikanten en zo’n negenduizend bezoekers. In dit allereerste festivaljaar traden jazzlegendes als Sarah Vaughan, Count Basie, Dizzy Gillespie en Stan Getz op en kwam er een compleet overzicht van de Nederlandse avant-garde voorbij. Het festival sinds 2018 officieel NN North Sea Jazz Festival, heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een groots internationaal evenement en is in de loop der jaren gegroeid naar vijftien podia, circa dertienhonderd musici en een bezoekersaantal dat jaarlijks tussen de vijfentachtig en negentigduizend ligt.

Het festival is verdeeld  over 3 dagen in Ahoy, met bezoekers uit binnen- en buitenland. In de vele zalen dat Ahoy rijk is, wordt er opgetreden door beginnende artiesten en wereldsterren. Kijk hier naar de eerste namen die voor 2024 al zijn aangekondigd.

Prometheus heeft Groepstickets ingekocht voor vrijdag en zondag.

De bus vertrekt vanaf de Aula om 13.30 uur. Zodra Ahoy open gaat, gaat de groep (in groepjes van 10) naar binnen. Kom je met eigen vervoer en ben je niet op tijd, dan zal de groep niet op jou wachten.

Prometheusleden kunnen 2 kaarten reserveren. Je kiest voor vrijdag of zondag.