AccessAbility Week 2024

3 juni 9:00 t/m 6 juni 18:00 – Locatie: TU Delft Campus – Door: Horizon en Student Onbeperkt

Wist jij dat meer dan 13 procent van de TU Delft studenten een ondersteuningsbehoefte heeft als gevolg van een beperking, chronische aandoening of neurodivergentie? Dit kan hun studie in meer of mindere mate belemmeren. In 2018 heeft de TU Delft de intentieverklaring VN-verdrag inzake de Rechten van Personen met een Handicap ondertekend. De TU is vastbesloten om een universiteit te worden die voor iedereen toegankelijk is en die mensen samenbrengt in een rijke en diverse werk- en studieomgeving, met gelijke kansen voor iedereen. We zijn ons bewust dat dit werk in uitvoering is. Deze ambitie vraagt om moed, samenwerking en betrokkenheid van ons allemaal, inclusief jou. 

Van 3 tot 6 juni organiseren Horizon en Student Onbeperkt de AccessAbility Week om aandacht te vragen voor studeren met een beperking, chronische aandoening, neurodivergentie en andere ondersteuningsbehoeften.  

We nodigen iedereen binnen de TU Delft van harte uit om deel te nemen aan de diverse activiteiten tijdens deze AccessAbility Week. Maak kennis met uiteenlopende persoonlijke ervaringen, leer welke ondersteuning de TU Delft biedt aan studenten, en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan toegankelijk en inclusief onderwijs. 

Hou jij van leerzame workshops en bewustwordingssessies, boeiende paneldiscussies, prikkelende lezingen of verbindende gesprekken? Kom dan naar de AccessAbility Week!