Thesis cirkel

Vanwege de toenemende populariteit van het uitvoeren van Participatieve Waarde Evaluatie (PWE) tijdens colleges en studenten die de tool gebruiken voor hun papers, hebben we besloten om in februari 2020 een PWE thesis cirkel op te richten. Binnen deze thesis cirkel bespreken masterstudenten van de faculteiten Techniek, Bestuur & Management en Civiele Techniek van de TU Delft en studenten van andere universiteiten in Nederland hun afstudeeronderzoek met PWE-wetenschappers en teamleden. Hoewel de onderwerpen van hun onderzoek verschillen, hebben de studenten één ding gemeen: ze doen allemaal onderzoek naar PWE als participatie- of evaluatie-instrument.
De groep bestaat continu uit ongeveer 10-12 studenten, waarbij nieuwe studenten deelnemen en afgestudeerden vertrekken. De thesis cirkel komt ongeveer één keer per maand samen, maar de studenten zijn ook georganiseerd in een online platform voor peer learning en het uitwisselen van kennis.

Ben je geïnteresseerd in het uitvoeren van een onderzoek naar PVE voor je scriptie? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar: N.Mouter@tudelft.nl of schrijf je in voor de nieuwsbrief.