Bachata is een gepassioneerde, sensuele, redelijk snelle en uitdagende partnerdans. De dansstijl is ontstaan in de Dominicaanse Republiek en vanuit daar verspreid over de gehele wereld. De Bachata bevat unieke combinaties aan figuren, patronen en draaien. Ook kun je elementen herkennen uit andere dansen, zoals de Cha Cha, de Zouk en de Tango. In grote lijnen zijn er drie stromingen te onderscheiden: Bachata Moderna, Sensual en Dominican. De muziek waarop gedanst wordt heet ook Bachata, wat in het Dominicaans-Spaans ‘feestgedruis’ betekent.

SoSalsa biedt verenigingstrainingen en verenigingsactiviteiten aan.

Ben je er klaar voor om plezier te hebben, te socializen en te dansen alsof er geen morgen is? Of je nu een doorgewinterde danser bent of een ongedwongen feestganger die graag wil leren, bij SoSalsa ben je aan het juiste adres. Wij zijn de grootste studentendansvereniging in Delft, met een internationale, levendige en gastvrije gemeenschap.

SoSalsa biedt een ruim aanbod aan danslessen in Salsa, Bachata, Kizomba en Rueda, voor zowel beginners als gevorderden. Wil je buiten de danslessen werken aan je moves? Dan kun je meedoen aan de oefensessies, of je kunt je natuurlijk ook meteen storten op de dansvloer tijdens de talloze feesten! Onze sociale dansevenementen hebben alle ingrediënten voor een geweldig feest: aanstekelijke Latin-muziek, levendige lichten en drankjes. Onze TrioD-avonden bevat daarnaast altijd een heerlijk diner, en de themafeesten zijn de kers op de taart met hun grote dansvloeren en speciale workshops.

Vereniging

Prijs

Je hebt een verenigingslidmaatschap nodig om deel te nemen.

Praktische informatie

Alle niveaus
Verenigingstraining