Ballet Fit is een workout die geïnspireerd is op ballet, cardio en pilates, waarbij plezier voorop staat. De workout wordt gedaan op opzwepende muziek, waarbij vloeiende bewegingen afgewisseld worden met isometrische krachttraining, waarbij je je lichaam stil houdt en specifieke spiergroepen aanspant. Je zult merken dat je met Ballet Fit je spieren op een nieuwe manier activeert!

Je hebt voor het ticketuur Ballet Fit geen danservaring nodig, want deze les is voor alle niveaus. Tijdens de les zul je gebruik maken van dumbbells en grondoefeningen doen op de mat. Het doel van deze training is om de spieren die je lichaamshouding bepalen te versterken, meer kracht in je core (krachtcentrum) en natuurlijk calorieën verbranden!

Rooster & inschrijven

Docent

Chamon Wieles

Chamon is momenteel bezig met zijn master Engineering & Policy Analysis. Met jarenlange danservaring – met een focus op ballet, maar met tevens ervaring in modern en ballroom – staat hij nu voor het eerst aan de andere kant van de zaal. Als docent Ballet Fit hoopt hij zijn passie voor sport en dans over te dragen zodat iedereen met een goed gevoel de les verlaat.

Stella Kuijpers

Stella is gediplomeerd diëtist. Ze heeft jarenlange ervaring in klassiek en modern ballet en is dit gaan combineren met verschillende vormen van yoga. Zij neemt mensen graag mee in haar plezier bij bewegen, door tijdens haar lessen leuke muziek en vloeiende yogahoudingen te combineren.