Ballet fit is een workout die geïnspireerd is op ballet, cardio en pilates, waarbij plezier voorop staat. De workout wordt gedaan op opzwepende muziek, waarbij vloeiende bewegingen afgewisseld worden met isometrische krachttraining, waarbij je je lichaam stil houdt en specifieke spiergroepen aanspant. Je zult merken dat je met Ballet Fit je spieren op een nieuwe manier activeert!

Je hebt voor het ticketuur Ballet Fit geen danservaring nodig, want deze les is voor alle niveaus. Tijdens de les zul je gebruik maken van dumbbells en grondoefeningen doen op de mat. Het doel van deze training is om de spieren die je lichaamshouding bepalen te versterken, meer kracht in je core (krachtcentrum) en natuurlijk calorieën verbranden!

Rooster & inschrijven

Docent

Chamon Wieles

Chamon is momenteel bezig met zijn master Engineering & Policy Analysis. Met jarenlange danservaring – met een focus op ballet, maar met tevens ervaring in modern en ballroom – staat hij nu voor het eerst aan de andere kant van de zaal. Als docent Ballet Fit hoopt hij zijn passie voor sport en dans over te dragen zodat iedereen met een goed gevoel de les verlaat.

D.S.D.A. Dynamic biedt in samenwerking met X verenigingstrainingen en verenigingsactiviteiten aan.

Of je nu een gepassioneerd dansliefhebber bent of gewoon iets nieuws wilt proberen; de missie van Dynamic is om dans toegankelijk te maken voor iedereen in Delft. Zij verzorgen cursussen en workshops voor en door studenten. Er is voor ieder wat wilt, voor zowel beginners als gevorderden, in de dansstijlen ballet, jazz, modern, commercial, urban, hip-hop en breakdance. Daarnaast organiseren zij voor de leden regelmatig borrels en andere leuke gezamenlijke activiteiten.

 

Vereniging

Prijs

Je hebt een geldig X-jaarabonnement en verenigingslidmaatschap nodig om mee te doen.

X-abonnement

Praktische informatie

Alle niveaus
Verenigingstraining

Comfortabele kleding die niet te los zit, waterfles, sokken of balletschoenen (geen spitzen).