Billen, Benen & Buik (BBB) is een aerobicsles gericht op het stimuleren van vetverbranding en het stroomlijnen van je lichaam. In het ticketuur combineer je cardio- en krachttraining. Dit zorgt ervoor dat deze ‘probleemgebieden’ flink worden aangepakt. Je krijgt niet alleen een slanker en strakker lichaam, maar ook je conditie gaat flink vooruit.

Tijdens de lessen BBB wordt aandacht besteed aan de drie bekende probleemzones; billen, benen en de buik. De les begint met een warming-up met als doel je spieren op te warmen. Ook wordt hiermee het vetverbrandingsproces in gang gezet. Vervolgens doe je oefeningen voor je billen, benen en buik met behulp van onder meer gewichten, elastieken en andere gymattributen.

Rooster & inschrijven

Docenten

Cindy Meijer

Cindy studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast volgde ze diverse cursussen gericht op lesgeven, waaronder: een Step instructeur cursus, een cursus Total Body Conditioning , Ground Control Pilates en Power Yoga. Sinds 1994 geeft ze les in verschillende vormen van Aerobics, Tae Bo en Pilates.

Nancy Roeters

Nancy geeft al meer dan 20 jaar groepslessen bij diverse clubs. Ze houdt van zware lessen waar je je flink in het zweet zult werken. “Je verstand op nul en gaan!” is haar motto. Daarnaast is ze edelsmid en geeft ze bij X tegenwoordig ook cursussen waarbij je werkt met zilverklei en sieraden maakt met glaskralen.