Body Power focust op het vergroten van je kracht en uithoudingsvermogen. Door het herhalen van verschillende oefeningen met behulp van dumbells, step en een barbell (halterstang) train je onder andere je been-, rug- en borstspieren. Het doel van Body Power is niet om groot en gespierd te worden, maar sterker te worden en je spieruithoudingsvermogen te verbeteren.

Tijdens de lessen Body power begeleidt een instructeur je met een reeks oefeningen. De les begint met een warming-up om de spieren warm te maken. Daarop volgt een reeks simpele, maar effectieve oefeningen voor de grote spiergroepen die gefocust zijn op kracht en uithoudingsvermogen. De les wordt afgesloten met een cooling-down. Bij alle oefeningen wordt er een indicatie gegeven hoeveel gewicht je kunt gebruiken, je kunt dus trainen op je eigen niveau.

Rooster & inschrijven

Docenten

Nancy Roeters

Nancy Roeters is een fanatieke sportdocente die het liefst de wat zwaardere lessen verzorgd. Met al een aantal jaren ervaring in andere sportscholen moet het helemaal goedkomen. Een leuk weetje over Nancy is dat ze ook nog een edelsmit is!

Juan Tang

Juan volgt al jaren verschillende groepslessen, variërend van krachttraining tot rekken en dansen. Na enkele jaren als docent-assistent is ze in 2020 begonnen met het geven van eigen lessen in verschillende sportcentra. In 2020 heeft ze de certificeringen van Body Pump en Grit van Les Mills behaald. Haar lessen zijn fun en zorgen voor een glimlach. Ook moedigt ze uit om je grens op te zoeken.

Shamangi Kooistra

Shamangi is al vanaf 1996 werkzaam als fitness instructrice bij een sportschool. In 1999 rondde ze haar Aerobics Fitness Nederland opleiding af en volgde tegelijkertijd een opleiding tot Body Power instructeur. Tussen 2004 en 2015 rondde zij opleidingen in Power Yoga, Pilates en Extreme Core Training succesvol af. Los daarvan volgde zij allerlei bijscholingscursussen op het gebied van Tae Bo, Bodyshape, Zumba, Steps, Body Balance en Yoga.

Shamangi Website

Salil Luesutthiviboon

Salil is promovendus aan de TU Delft en een zelfopgeleide fitnessfanaat. Hij maakt zijn eigen kracht- en cardiotrainingsroutines voor een groep vrienden en is al jaren lid van X. Hij ziet zichzelf als zowel instructeur als DJ; een goed gestructureerd trainingsprogramma gecombineerd met leuke en motiverende muziek.

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur 
Trek sportkleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen en neem een handdoek mee. Een flesje water voor tijdens de training is aanbevolen.