Voor het gebruik van de fitness dien je vooraf een tijdslot (van 1 uur) via de webshop te reserveren. Je mag langer dan een uur in de fitness trainen, je hoeft alleen het eerste uur dat je komt te reserveren. Je kunt maximaal zeven dagen vooruit reserveren, waarbij je maximaal drie tijdsloten gepland kunt hebben staan. Zo hebben zoveel mogelijk mensen de gelegenheid om te komen fitnessen zonder dat het te druk wordt. Heb je een tijdslot gereserveerd maar maak je hiervan geen gebruik, zorg dan dat je tijdig je reservering annuleert, zodat iemand anders dat plekje kan vullen.

Fitness richt zich op het verbeteren van je kracht en/of uithoudingsvermogen. Fitness oefeningen focussen zich vaak op specifieke spiergroepen en worden gebruikt om blessures te voorkomen. Bij fitness kan je ook een uitgebreid trainingsprogramma maken wat gericht is op individuele behoefte en vaardigheden en bestaan vaak uit diverse oefeningen, zoals squatten, bankdrukken en chin-up. 

Prijs

Om gebruik te kunnen maken van de fitness heb je een X-abonnement en een aanvullend fitnessabonnement nodig.Bekijk het prijsoverzicht.

Abonnementenoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Reserveren van een tijdsslot vooraf is verplicht.

Strength is een krachtsportruimte compleet ingericht voor (ver)gevorderde gebruikers. Het richt zich voornamelijk op freeweights (trainen met losse gewichten) en compound oefeningen (squat, deadlift en benchpress). Alle materialen zijn hier zoveel mogelijk op afgestemd. Er zijn dus geen vaste apparaten. Anders dan de reguliere fitnessruimte beschikt Strength over een speciale vloer en materialen waardoor ook Olympisch gewichtheffen getraind kan worden (clean, snatch, jerk).

Let op: trainen in Strength is onder begeleiding van een instructeur.

Prijs

Om gebruik te kunnen maken van Strength heb je een X-abonnement en een aanvullend fitnessabonnement nodig. Bekijk het prijsoverzicht.

Abonnementenoverzicht

Praktische informatie

(Ver)gevorderd niveau

Reserveren van een tijdsslot vooraf is verplicht. Max. 3 ingeplande tijdssloten per week mogelijk

In Strength zijn sportkleding, zaalschoenen en een handdoek verplicht.

Bij X kom je voor dat steuntje in je rug naar het Buikspierkwartier. Het internet staat vol met verschillende traingingsschema's voor een platte en gespierde buik, die je ook gemakkelijk thuis kan beoefenen. Maar het doen van buikspieroefeningen vergt vaak een hoge motivatie. Onder begeleiding van een instructeur train je in de Fitness een kwartier lang verschillende buikspiergroepen.

Prijs

Om van de fitness gebruikt te maken heb je een geldige X-abonnement met aanvullend fitnessabonnement nodig.

Abonnementenoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Groepsles
Elke les duurt 15 minuten
 
Draag comfortabele sportkleding en zaalschoenen en vergeet niet om een handdoek en flesje water mee te nemen.