Houd jij van fietsen, maar wil je niet afhankelijk zijn van het Nederlandse weer? Dan is spinning iets voor jou! Tijdens deze intensieve workout, draait het om conditie opbouwen en vet verbranden. Op een stationaire fiets met vliegwiel wisselen belasting en verschillende zit- en stahoudingen zich af waardoor jouw hart, longen en beenspieren worden getraind.

Je kunt bijna dagelijks deelnemen aan een les Spinning. In verschillende tempi neem je sta- en zithoudingen aan terwijl je fietst op opzwepende muziek. Deze afwisseling zorgt voor een positief trainingseffect op je hart, longen, beenspieren en stofwisseling. Doordat je zelf de weerstand kunt aanpassen, kun je zelf bepalen hoe zwaar je het jezelf maakt. Spinning is een ideale training als je in relatief korte tijd je conditie wilt opbouwen of vet wilt verbranden. 

Rooster & inschrijven

Docent

Henri Lemmens

Henri studeerde aan de TU Delft en behaalde zijn certificaat tot spinninginstructeur. Inmiddels is hij al geruime tijd werkzaam als instructeur in de disciplines Spinning, High-Intensity Training (HIIT), Fitness en Core Stability bij X.

Dayenne Sanders

Dayenne studeerde Psychologie in Maastricht (BSc) en Groningen (MSc) en heeft vele jaren ervaring in sportscholen, waar ze lessen geeft zoals Body Combat, Body Balance, circuittraining, yoga, Body Pump, Spinning, HIIT en boksen. Ze is energiek en motiverend. Haar lessen geven iedereen het gevoel dat ze erbij horen en ze iets kunnen bereiken op hun eigen niveau. En muziek maakt de les!

Olga Uchitel

Olga begon haar gezondheid en wellness carrière als een groepsinstructrice bij YMCA in Silicon Valley in California. Later is ze ook gaan werken als Spinning Instructrice. Haar lessen zijn opgebouwd om een outdoor fietstraining te simuleren waarbij ze focust op de juiste vorm, hoe je het meest efficiënt je fitnessdoel kan bereiken en motiveert je om nieuwe doelen te stellen. 

Nuno Pereira

Nuno heeft 25 jaar aan ervaring als spinning trainer, hierbij geeft hij spinning lessen waarbij je conditie en fysiek getest worden, maar je ook mentaal uitgedaagd zal worden. Zo zul je na iedere les weer een betere en sterkere versie van jezelf zijn!
Op maandag legt Nuno de nadruk op aerobic capaciteiten en andere basisvaardigheden zoals kracht ontwikkelen. Deze les is geweldig als je weinig ervaring hebt met spinning. Op woensdag richt hij zich op anaerobe inspanning, spieruithoudingsvermogen en kracht. Dit zijn geavanceerde vaardigheden voor succesvolle multisport training en wedstrijden. Op vrijdag houdt Nuno ervan om een klein feestje te bouwen en je progressie op de proef te stellen!

Linn Sandvik

Linn’s liefde voor spinning is ontstaan toen zij als uitwisselingsstudent naar de TU Delft kwam. Sindsdien volgt ze geregeld spinninglessen. In 2023 keerde ze terug naar Delft, dit keer als gekwalificeerd spinninginstructeur. Linn’s spinninglessen zijn toegankelijk voor iedereen, waarbij iedere deelnemer de intensiteit naar eigen voorkeur kan aanpassen.

Kjeld Rietman

Als kind deed Kjeld aan turnen en na een paar jaar zelf geoefend te hebben, is hij ook les gaan geven. Zijn manier van lesgeven leidt terug naar zijn werk in de fitness en personal training. Kjeld geeft graag enthousiast en met humor les en vindt het erg belangrijk om iedereen bij zijn lessen te betrekken.