Tafeltennis is een sport waarbij je met een batje een licht balletje over het net slaat, op de tafelhelft van de tegenstander. Het liefst op zo’n manier dat de tegenstander deze moeilijk terug kan slaan. Tafeltennis is ontstaan in Engeland als miniatuurtennis en is zeer populair geworden, van sportcentra tot op de camping. De sport is erg laagdrempelig en kan door iedereen gespeeld worden. In tegenstelling tot tennis is de speelruimte beperkt, waardoor snelheid een belangrijke factor wordt. De combinatie van tactiek, inzicht en balgevoel  maken deze sport zo uitdagend als je zelf maar wilt.

Heb je interesse in tafeltennis? Kom dan een keer meedoen aan ons ticketuur tafeltennis voor alle niveaus. Het maakt niet uit of je nog nooit een batje hebt aangeraakt of juist een doorgewinterde tafeltennisser bent. We hebben meerdere tafels en iedere les bestaat uit diverse techniekoefeningen waarna er wordt afgesloten met het spelen van wedstrijden.

Rooster & inschrijven

Docent

Lucas van Elderen

Lucas speelt al ruim acht jaar tafeltennis. Momenteel is hij lid van tafeltennisvereniging DHC in Delft, waar hij ook wedstrijden speelt. In zijn lessen past Lucas zijn manier van lesgeven aan aan de behoeften van de deelnemers. Zo ontwikkelt iedereen zijn vaardigheden optimaal.

Je hebt bijna de hele week door de mogelijkheid om vrij te tafeltennissen. Er staan tafeltennistafels in hallen X1 en X3. Kom met je eigen groep vrienden wedstrijden spelen of daag een van de andere tafeltennisenthousiasten uit. 

Prijs

Om te kunnen spelen heb je een geldige X-abonnement nodig.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Vrij spelen
Draag comfortabele sportkleding een indoor schoenen en vergeet niet je eigen batje en balletjes mee te nemen of huur deze bij de Hosts in de entreehal. Bij de concept store <The First Story> kan je ook pingpong balletjes kopen.