XCORE ® staat voor Extreme Core training, een intensieve training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. Deze workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®, een metalen buis die grit bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer voor een veilige belasting van je spieren en bindweefsel door het hele lichaam. 

Deze 45 minuten durende workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen. De training bestaat uit veel dynamische oefeningen, zonder ingewikkelde pasjes. Verbeter je uithoudingsvermogen, verbeter je coördinatie en balans, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

Rooster & inschrijven

Docent

Shamangi Kooistra

Shamangi is al vanaf 1996 werkzaam als fitness instructrice bij een sportschool. In 1999 rondde ze haar Aerobics Fitness Nederland opleiding af en volgde tegelijkertijd een opleiding tot Body Power instructeur. Tussen 2004 en 2015 rondde zij opleidingen in Power Yoga, Pilates en Extreme Core Training succesvol af. Los daarvan volgde zij allerlei bijscholingscursussen op het gebied van Tae Bo, Bodyshape, Zumba, Steps, Body Balance en Yoga.

Shamangi Website

Juan Tang

Juan volgt al jaren verschillende groepslessen, variërend van krachttraining tot rekken en dansen. Na enkele jaren als docent-assistent is ze in 2020 begonnen met het geven van eigen lessen in verschillende sportcentra. In 2020 heeft ze de certificeringen van Body Pump en Grit van Les Mills behaald. Haar lessen zijn fun en zorgen voor een glimlach. Ook moedigt ze uit om je grens op te zoeken.

Salil Luesutthiviboon

Salil is promovendus aan de TU Delft en een zelfopgeleide fitnessfanaat. Hij maakt zijn eigen kracht- en cardiotrainingsroutines voor een groep vrienden en is al jaren lid van X. Hij ziet zichzelf als zowel instructeur als DJ; een goed gestructureerd trainingsprogramma gecombineerd met leuke en motiverende muziek.

Floor Bontje

Floor is sinds 2019 een gecertificeerd groepsfitness instructeur en geeft verschillende groepslessen in gyms. Onder andere Xcore, Body Pump en GXR Booty. In haar lessen is ze energievol, vrolijk en toegewijd. Floor zal er voor zorgen dat je het naar je zin hebt tijdens de work-out en er alles uithaalt wat je er uit kan halen! Naast het geven van XCORE, is Floor op dit moment haar master Mechanical Engineering aan het afronden. 

Prijs

Je hebt een X-abonnement nodig om je in te kunnen schrijven voor dit ticketuur.

Bekijk het prijsoverzicht

Praktische informatie

Alle niveaus
Ticketuur 
Trek sportkleding aan waar je gemakkelijk in kunt bewegen en neem een handdoek mee. Een flesje water voor tijdens de training is aanbevolen.Alle niveaus