Algemene voorwaarden

ALGEMEEN

Aansprakelijkheid
Deelnemen aan activiteiten bij X is op eigen risico. We adviseren je om te zorgen voor een adequate Wettelijke Aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering. Daarnaast is X niet aansprakelijk voor diefstal, verlies van of schade aan persoonlijke eigendommen. Laat geen waardevolle bezittingen onbewaakt achter in de ruimtes en kleedkamers. Je kunt gratis gebruik maken van een locker om je spullen in op te bergen. Let op: elke nacht om 05:00 uur gaan alle lockers automatisch open. Laat je spullen dus niet ’s nachts in een locker achter.

Annulering
X behoudt zich het recht voor om aangekondigde activiteiten te annuleren.

Herroeping en restitutie
De aanschaf van een X-abonnement, cursus of product kun je binnen 14 dagen na aankoop zonder opgaaf van reden door de Hosts laten annuleren, mits je hiervan op geen enkele wijze gebruik hebt gemaakt. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug. Een herroeping is niet mogelijk bij events en eenmalige activiteiten, tenzij deze is geannuleerd.

Wanneer je wél gebruik hebt gemaakt van een X-abonnement of cursus, dan kun je dit/deze uitsluitend bij overmacht* in overleg met de Hosts tussentijds laten stopzetten en een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen. De hoogte van het restitutiebedrag wordt bepaald middels een vastgestelde rekenmethode. Een restitutie is niet mogelijk bij events, eenmalige activiteiten en producten.

* Mogelijke vormen van overmacht:

  • Als je voor je studie naar het buitenland gaat en dus geen gebruik meer kunt maken van je X-abonnement of cursus.
  • Als je kunt aantonen dat je vanwege een blessure geen gebruik kunt maken van je X-abonnement of cursus.

Tarieven
X behoudt zich het recht voor om zo nodig gedurende het seizoen prijswijzigingen door te voeren.
Ook kunnen aan eventuele fouten in de tarieven geen rechten worden ontleend.

Wijzigingen in het aanbod
X behoudt zich het recht voor om het statische aanbod per kwartaal te wijzigen.
 


CURSUSSEN

Eigendomsrecht werkstukken
Tastbare creaties die je gemaakt hebt tijdens een cursus, workshop of evenement kun je tot twee weken na afloop afhalen, daarna worden ze definitief eigendom van X en heeft X tevens het recht om deze voor publicaties te gebruiken.

Inschrijven als extern persoon
Heb je interesse in een cursus bij X, maar ben je geen student, promovendus of TU-medewerker? Dan bestaat er alsnog een kans dat je kunt deelnemen, mits er nog plekken beschikbaar zijn. Neem op de dag dat de cursus van start gaat contact op met de Hosts om de beschikbaarheid te checken. Is er een plek vrij, dan kunnen de Hosts de inschrijving voor je in orde maken.

Missen van een les
Mocht je onverhoopt een les moeten missen, is het helaas niet mogelijk om deze in te halen.

Verplaatsen les
Cursussen bestaan doorgaans uit een reeks van zeven lessen. X behoudt zich het recht voor om eenmalig een les door ziekte of afwezigheid van de docent een week op te schuiven.


X-ABONNEMENT

Persoonsgebonden

Gebruik van een X-abonnement is te allen tijde strikt persoonlijk. Het is niet toegestaan gebruik te maken van een (gevonden) Campus Card of X-card van iemand anders. Om vermissing en misbruik te voorkomen, adviseren we je je zoekgeraakte Campus Card of X-card te melden aan de Hosts.

Verloren of beschadigde X-card

Je kunt bij de Hosts voor €10,- een nieuwe X-card aanschaffen.