Update coronavirus: coronatoegangsbewijs bij X

Nieuws - 04 november 2021 - Communication

Vanaf zaterdag 6 november geldt dat als je bij X naar binnen wil, je bij de ingang een coronatoegangsbewijs* moet laten zien. Het gebouw van X is een doorstroomlocatie. Ben je gecheckt, dan hoef je binnen geen mondkapje te dragen. Houd er daarnaast rekening mee dat de bestaande veiligheidsmaatregelen bij X van kracht blijven.

Buiten sporten
Sporters die uitsluitend gebruik maken van de buitenfaciliteiten, hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Zij kunnen de buitenfaciliteiten betreden via het buitenhek aan de kant van de tennisbanen. Wil je als buitensporter naar binnen, bijvoorbeeld voor een drankje, kleedkamer of toiletbezoek, dan dien je alsnog een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Tennis in de ballonhal
De ballonhal wordt gezien als binnen locatie, dus ook hier is een coronatoegangsbewijs verplicht. Heb je een tennisbaan gereserveerd om vrij te spelen? Dan verzoeken we je om jouw coronatoegangsbewijs te laten scannen bij de ingang van X voordat je je naar de ballonhal begeeft.
Voor de cursussen en de verenigingsactiviteiten zal hier door de docenten/trainers op gecontroleerd worden.

Medewerkers
Medewerkers van de TU Delft hebben twee opties als ze bij X naar binnen willen:

  1. Je laat een coronatoegangsbewijs zien. Dan hoef je binnen geen mondkapje te dragen;

  2. of je laat je CampusCard zien. Een coronatoegangsbewijs is dan niet nodig. Dan dien je binnen wél een mondkapje te dragen als je je van A naar B verplaatst.

* Een coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs, een bewijs dat je bent hersteld van corona of een negatieve testuitslag (testbewijs). Met de CoronaCheck-app kun je een QR-code aanmaken die geldt als bewijs. Laat de QR-code scannen en je identiteitsbewijs zien bij de ingang van X. Bij een groen scherm ben je van harte welkom en kun je je binnen in het gebouw vrij bewegen.