Cultural Intelligence

Met Mario Solvago

04 oktober 2023 12:15 t/m 13:15 - Locatie: CLASSROOM 1, 22.F205, GEBOUW 22 | Zet in mijn agenda

Cultural Intelligence workshop

Als studenten hebben we elke dag te maken met leeftijdsgenoten met een andere achtergrond, afkomst en met andere manieren van communiceren en omgaan met elkaar. Onze waarden en manieren van werken kunnen verschillen en erg afhankelijk zijn van onze eigen cultuur. We kunnen de communicatie en het gedrag van anderen op verschillende manieren begrijpen.

Hoe kunnen we ons eigen cultureel bewustzijn en culturele intelligentie nog verder ontwikkelen? Hoe worden we beïnvloed door onze eigen culturele filters? Begrijpen we altijd hoe andere culturen omgaan met: directe of indirecte communicatie, het oneens zijn op een confronterende manier, directe of indirecte feedback, omgaan met tijd in een flexibele of goed geplande planning? Hoe kunnen we al deze aspecten toepassen voor een effectieve interactie en leerproces? Dit zijn vragen die we samen zullen beantwoorden in deze levendige en interactieve workshop.

Je zult de workshop verlaten met een beter begrip van elkaars gedrag en manier van communiceren en in staat zijn om meer actie te ondernemen om het gevoel van saamhorigheid in onze internationale klassen te versterken.

Servus,
Mario Sovago
Educator in Physics
 

Doelgroep
(PhD) studenten.

Soort evenement
Workshop

Eten en/of drinken
Lunch wordt geregeld. Meld je aan voor de vegetarische optie.

Aanmeldlink
Klik hier

24 plekken beschikbaar 

Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk

Taal
Engels