Bonsai van het Westen - *toeslag

10 juni 2023 10:00 t/m 11 juni 2023 17:00 - Locatie: TU Delft Hortus Botanicus | Zet in mijn agenda

Sfeervol Bonsai evenement in de TU Delft Hortus Botanicus

Op 10 en 11 juni zal het evenement Bonsai van het Westen voor de 15e keer haar deuren openen in de TU Delft Hortus Botanicus, Poortlandplein 6, 2628 BM Delft. Entree is € 6,- per persoon, voor MJK-houders, Vrienden van de Delftse Botanische Tuin en Rotterdampashouders geldt een toeslag van € 3,- per persoon. Centraal staat ook dit jaar een mooie bonsaitentoonstelling waar zo’n 80 bonsai te bewonderen zullen zijn.

Naast de tentoonstelling worden o.a. workshops bonsai vormen gegeven voor beginners en gevorderden, kan je met een rondleiding meelopen langs de vele bonsai opstellingen en is er de mogelijkheid een demonstratie bij te wonen hoe een ruwe struik omgetoverd wordt tot een prachtige pre-bonsai. Op beide dagen kunnen deze bomen via een loterij worden gewonnen door het publiek. Dit jaar zullen we ook aandacht schenken aan suiseki, ofwel kijkstenen en ook taichi en stoelmassage staan weer voor beide dagen op het programma.

De markt geeft u een ruime keuze uit bonsai en gerelateerde artikelen en Oriëntaalse snuisterijen en onze theeceremonie zal ook weer aanwezig zijn.

Moe van het kijken, meedoen en winkelen kunt u neerstrijken voor een lekker hapje en drankje op het Foodplein of een fijne wandeling maken in de Hortus Botanicus. Genoeg te doen voor een heerlijk dagje uit in de openlucht.

Voor meer informatie of het opgeven voor een workshop kunt u hier klikken. Houd ook onze facebook en instagram site in de gaten voor het laatste nieuws.