BSc Klinische Technologie

Geavanceerde MRI-scans, operatierobots en op maat 3D-geprinte kunstorganen: medische technologie is niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. Innovatieve behandelmethoden vragen om een nieuw soort medisch professional. Iemand met medische én technische kennis, die de brug slaat tussen de techniek en de patiënt. Dat is de Klinisch Technoloog!

Omdat we je graag willen helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze, bieden we je een aantal (online) voorlichtingsactiviteiten aan.

Bekijk mogelijkheden

Bekijk onze studie
in 2 minuten:

Bekijk onze studie in 2 minuten:

De opleiding Klinische Technologie is een samenwerking tussen de Technische Universiteit Delft (TU Delft), de Universiteit Leiden (LUMC) en de Erasmus Universiteit Rotterdam (Erasmus MC). Deze drie centra van wereldniveau werken op klinisch-technologisch gebied samen in de Medical Delta.

Ze ontwikkelen bijvoorbeeld 3D-prints van het menselijk lichaam, zodat chirurgen kunnen oefenen voordat ze een ingewikkelde ingreep uitvoeren. De geavanceerde onderzoeksfaciliteiten en uitgebreide kennis, maken de Medical Delta een interessante omgeving om in te studeren.

Andere scholieren bekeken ook:

Nieuws