Congressen en events

Het Aula Congrescentrum biedt locaties voor congressen en andere wetenschappelijke of culturele bijeenkomsten. Het beschikt over zalen geschikt voor 10 tot 1200 personen. De zeer ruime foyer, verschillende vides en entreehal met ontvangstbalie maken het tot een unieke locatie. Ook voor lunch, diner en catering kun je hier terecht.

De zalen van het Aula Congrescentrum zijn alleen te reserveren voor TU Delft evenementen.

Naast de aula zijn er ook andere locaties op de campus voor congressen en events. Neem contact op met Event Solutions, events@tudelft.nl, voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

Het Aula Congrescentrum is iedere werkdag van 08.00 tot 22.00 uur geopend. In de vakantieperiodes en bij evenementen kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Aula Congrescentrum

Mekelweg 5

2628 CC Delft

T: 015 - 27 88022

E: Aula-CREFM-balie@tudelft.nl

Bereikbaarheid

Per eigen vervoer:

Den Haag/Rotterdam (A13)
afslag Delft Zuid (TU-Wijk)
1e weg rechts, Schoemakerstraat
3e weg links, Chr. Huygensweg
Volg P-borden Aula en Bibliotheek
Ingang Mekelweg 5

Per openbaar vervoer:

Vanaf Station Delft
Buslijn 40, 55, 69 of 174

Routekaart

Reserveren?

Congrescentrum TU Delft  
015 27 89222
Aula-CREFM-balie@tudelft.nl

 

OF

 

Event Solutions
015 27 87788
events@tudelft.nl

 

 

Freezones zijn gemarkeerde plekken op de campus die van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur alleen te reserveren zijn voor TU Delft medewerkers en studenten. Stroom en wateraanvoer en –afvoer voorzieningen zijn vrij te gebruiken voor activiteiten op de Freezones. Gebruik de Freezones voor buiten studeren, onderzoeken, ontspannen of werken. Of kies eens voor een vergadering of een projectpresentatie in de buitenlucht. De Freezones zijn er in drie formaten. Er is dus altijd een plek die past bij wat jij wilt doen. 

Reserveren

Je kunt eenvoudig en snel gebruik maken van een Freezone door uiterlijk een werkdag van tevoren, via TopDesk, het Servicepunt of je secretariaat een reservering te maken. Vergeet hierbij niet de tijd voor op- en afbouw in je reservering mee te nemen.

Om gebruik te kunnen maken van de voorzieningen (water/elektra) op de Freezone heb je een sleutel nodig. Deze kun je afhalen en retourneren bij de informatiebalie van de Aula.

Spelregels

De Freezones liggen op een openbaar terrein waar medewerkers en studenten werken en studeren. Een aantal spelregels zijn opgesteld om hier rekening mee te houden. Er is geen ruimte om politieke of geloofsovertuigingen te promoten op de Freezones. 

Fire up the BBQ
BBQ leuk! …maar alleen incl. brandblusser en op het gras in de directe omgeving. Open vuur is niet toegestaan.
No alcohol
Op de Freezone mag geen alcohol worden geschonken en/of verkocht. Hiervoor dient een gemeentelijke vergunning te worden aangevraagd.
Max. 250 people
Freezones zijn beschikbaar in 3 formaten; small, medium en large.
Free of charge

Gratis te reserveren via TopDesk, het Servicepunt of je secretariaat minimaal 1 werkdag van te voren.

No sound installations
Geluidsoverlast is niet toegestaan. Muziek mag bijvoorbeeld niet worden versterkt. Bij klachten vanuit onderwijs en/of onderzoek tussen 09.00 uur en 17.00 uur dienen de activiteiten te worden stopgezet.
8.00h - 21.00h
Een Freezone kan worden gebruikt van 08.00 uur tot 21.00 uur. Houdt bij het reserveren rekening met tijd die nodig is voor op- en afbouw.

Wil je advies of jouw activiteit geschikt is voor een Freezone? Of wil je iets organiseren in het Mekelpark maar niet op een Freezone? We denken graag met je mee. Kom langs bij de balie van de Aula of neem contact op via 015- 27 89222 of Eventsoncampus@tudelft.nl.

Ga naar Facebook!

/* */