Congressen en events

Wil je een congres of event organiseren? Bekijk welke mogelijkheden FMVG je biedt.

De combinatie van een Technische Universiteit, een gezellige oude stad, een goede bereikbaarheid en een perfecte outillage, maakt het Aula Congrescentrum een uiterst geschikte locatie voor congressen en andere wetenschappelijke of culturele bijeenkomsten.Het Aula Congrescentrum beschikt over 12 zalen van verschillende grootte, geschikt voor 10 tot 1200 personen. De zeer ruime Foyer, de verschillende vides en de entreehal met ontvangstbalie, maken het Aula Congrescentrum tot een unieke locatie.

Voor informatie over Zaalverhuur, faciliteiten en de gewenste ondersteuning kunt u contact opnemen met afdeling reserveringen:
telefoon  : 015 - 2 78 80 22
e-mail     : congressoffice@tudelft.nl

In het Aula Congrescentrum zijn ook Buffet, Brasserie en Restaurant Blauw gevestigd.

Adresgegevens

Aula Congrescentrum
Mekelweg 5
2628 CC Delft
tel        : 015 - 27 880 22
fax       : 015 - 27 867 55

Openingstijden

Iedere werkdag van 08:00 tot 20:00 uur. En in de zomer van 13 juli t/m 31 juli, 08:00 t/m 20:00 uur. Bij evenementen, congressen e.d. kunnen afwijkende openingstijden gelden.

Routebeschrijving

Per eigen vervoer:

Den Haag/Rotterdam (A13)
afslag Delft Zuid (TU-Wijk)
1e weg rechts, Schoemakerstraat
3e weg links, Chr. Huygensweg
Volg P-borden Aula en Bibliotheek
Ingang Mekelweg 5

Per openbaar vervoer:

Vanaf Station Delft
Buslijn 69 of 121

Routekaart

In het Aula Congrescentrum kun je deze zalen huren:

Auditorium
Commissiekamer 1
Commissiekamer 2
Commissiekamer 3
Commissiekamer 4
Frans van Hasseltzaal
Foyer
Ontvangst
Senaatszaal
Vide

De zalen in het Aula Congrescentrum kun je per dagdeel huren:

  • 08.30 - 13.00 uur
  • 13.00 - 18.00 uur
  • 18.00 - 23.30 uur

TU-onderdelen betalen geen huur van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 18.00 uur.
Voor prijzen en voorwaarden kun je contact opnemen met de afdeling reserveringen:
tel: 015 - 278 77 88
e-mail: congressoffice@tudelft.nl

Freezones zijn gemarkeerde plekken op de campus waar stroom en wateraanvoer en –afvoer is en die je tussen 8.00 en 21.00 uur vrij kunt gebruiken voor diverse buitenactiviteiten. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijker buiten studeren of werken. En kies eens voor een vergadering of een projectpresentatie in de buitenlucht. Heb je een buitenruimte nodig om onderzoek te doen? Ook dat kan. De Freezones zijn er in drie formaten, van klein tot groot. Je vindt dus altijd een plek die past bij wat jij wilt doen.

De Freezones liggen in het gebied tussen O&S (centrale studentenadministratie) en Sport en Cultuur en zijn onderdeel van de ambitie van de TU Delft campus een Living Campus te maken. Een plek voor medewerkers en studenten met alle (buiten)faciliteiten die ze nodig hebben binnen handbereik.

Reserveren

Je kunt eenvoudig en snel gebruik maken van een Freezone door uiterlijk een werkdag van tevoren, digitaal via Planon te reserveren met je NetID. Vergeet hierbij niet de tijd voor op- en afbouw in je reservering mee te nemen.

Om gebruik te kunnen maken van de voorzieningen (water/elektra) op de Freezone heb je een sleutel nodig. Deze kun je afhalen en retourneren bij de balie van de Aula.

Spelregels

 

De Freezones liggen op een openbaar terrein tussen de gebouwen waar medewerkers en studenten werken en studeren. Een aantal spelregels zijn opgesteld om hier rekening mee te houden.

Laat de Freezone en het omliggende terrein altijd schoon en onbeschadigd achter. Dus geen gaten in de verharding en het omliggende terrein maken en/of achterlaten en indien nodig zelf zorgen voor (extra) afvalbakken.

Fire up the BBQ
BBQ leuk! …maar alleen incl. brandblusser en op het gras in de directe omgeving. Open vuur is niet toegestaan.
No alcohol
Op de Freezone mag geen alcohol worden geschonken en/of verkocht. Hiervoor dient een gemeentelijke vergunning te worden aangevraagd.
Max. 250 people
Freezones zijn beschikbaar in 3 formaten; small, medium en large.
Free of charge
Gratis te reserveren met je Net-id via het Planon reserveringssysteem minimaal 1 werkdag van te voren.
No sound installations
Geluidsoverlast is niet toegestaan. Muziek mag bijvoorbeeld niet worden versterkt. Bij klachten vanuit onderwijs en/of onderzoek tussen 09.00 uur en 17.00 uur dienen de activiteiten te worden stopgezet.
8.00h - 21.00h
Een Freezone kan worden gebruikt van 08.00 uur tot 21.00 uur. Houdt bij het reserveren rekening met tijd die nodig is voor op- en afbouw.

Wil je iets anders dan de spelregels van de Freezones toelaten of je wilt een activiteit op een andere plek buiten op de campus organiseren? Bespreek het bij de balie van de Aula.

Bekijk ons weblog!

Plattegrond van de Freezones op de TU Delft

En bekijk ons weblog!